Ponesi zastavu
-
zeleno oko
Pa da se pridruzim cestitkama...gospodin komsic covjek koji bi po mom misljenju trebao biti dozivotni predsjednik
...jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU
dosad je pokazao da ga zemlja zanima i svi narodi u njoj svaka cast i samo naprijed gospodine predsjedavajuci 
- amalka
PotpisujemNancy Drew wrote:Čestitke Komšiću
... i za sinoćnji intervju sa Duškom J. i onaj sa Matom Đ. prošle ili pretprošle sedmice na OBN -u.
Za svaku riječ
Prvi predsjedavajuci kome su mama i tata dali glas
Duska je sinoc bila krajnje bezobrazna
-
zeleno oko
A sta su ostali ucinili..osim sto se prepucavaju

-
prleitihi
pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..zeleno oko wrote:A sta su ostali ucinili..osim sto se prepucavaju![]()
-
Homer_Simpson
Sace...prleitihi wrote:šta je on..do sada.."stvarno uradio za nasu BOSNU I HERCEGOVINU?''
-
mostarac
ako nista otisao je bez nekog velikog povoda u Visegrad, a Visegrad kao grad spada pod ingerenciju srpskog clana predsjednistva, bar po onoj formuli koju smo navikli da gledamo. Time je pokazao da je cijela zemlja njegova domovina, a imao je jos ovih izleta ali ovaj mi pade napamet.prleitihi wrote:pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..zeleno oko wrote:A sta su ostali ucinili..osim sto se prepucavaju![]()
Nema neke ovlasti, al ovo sto ima koristi i pokazuje da voli BiH.
-
mostarac
normala da je otisao, jer taj srpski dio je dio oruzanih snaga BOSNE I HERCEGOVINE, a ne RS.bosmen wrote:Otisao je i na smotru srpskog dijela Oruzanih snaga BiH.Jos nesto?mostarac wrote:ako nista otisao je bez nekog velikog povoda u Visegrad, a Visegrad kao grad spada pod ingerenciju srpskog clana predsjednistva, bar po onoj formuli koju smo navikli da gledamo. Time je pokazao da je cijela zemlja njegova domovina, a imao je jos ovih izleta ali ovaj mi pade napamet.prleitihi wrote: pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..
-
prleitihi
jah..i pomog'o je onoj trudnici da stigne brže do bolnice..mostarac wrote:ako nista otisao je bez nekog velikog povoda u Visegrad, a Visegrad kao grad spada pod ingerenciju srpskog clana predsjednistva, bar po onoj formuli koju smo navikli da gledamo. Time je pokazao da je cijela zemlja njegova domovina, a imao je jos ovih izleta ali ovaj mi pade napamet.prleitihi wrote:pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..zeleno oko wrote:A sta su ostali ucinili..osim sto se prepucavaju![]()
moje mišljenje o komšiću je poznato..ali su mi šega i ovakve teme kao i izjave tipa:"''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU'..
-
mostarac
vidi ovo. Ti i ja mislim da imamo isti pogled na Komsica, al ovo sa Visegradom jeste velika stvar koju niko do sad od nacionalne bulumente nije ucinioprleitihi wrote:jah..i pomog'o je onoj trudnici da stigne brže do bolnice..mostarac wrote:ako nista otisao je bez nekog velikog povoda u Visegrad, a Visegrad kao grad spada pod ingerenciju srpskog clana predsjednistva, bar po onoj formuli koju smo navikli da gledamo. Time je pokazao da je cijela zemlja njegova domovina, a imao je jos ovih izleta ali ovaj mi pade napamet.prleitihi wrote: pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..
Nema neke ovlasti, al ovo sto ima koristi i pokazuje da voli BiH.![]()
moje mišljenje o komšiću je poznato..ali su mi šega i ovakve teme kao i izjave tipa:"''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU'..![]()
..posebno kad te izjave brani kloc koji kaže nisam glasao za njega..niti ću ti ikad učiniti..
![]()
![]()
-
zeleno oko
nije li zeljko Komsic...jedini od trojice clanova predsjednistva prilikom posjete nasih vojnika u Iraku bio obucen u Uniformu svoje zemlje
dok su se ostala gospoda setala u svojim skupim odijelima

- Liberalism
Cudno, a nije otisao u Stolac da sjedne u skolski autobus sa hrvatskom i bosnjackom djecom zajedno.mostarac wrote:ako nista otisao je bez nekog velikog povoda u Visegrad, a Visegrad kao grad spada pod ingerenciju srpskog clana predsjednistva, bar po onoj formuli koju smo navikli da gledamo. Time je pokazao da je cijela zemlja njegova domovina, a imao je jos ovih izleta ali ovaj mi pade napamet.prleitihi wrote:pustimo na momenat ostale..ti si tvrdio/la za komšića sljedeće: ''jedina je osoba u ovoj nasoj politici koja nesto stvarno radi za nasu BOSNU I HERCEGOVINU''..pa..eto..ako nije neki zahmet..da mi kažeš na šta si konkretno mislio/la..zeleno oko wrote:A sta su ostali ucinili..osim sto se prepucavaju![]()
da... to nije mogao stici uraditi za osam mjeseci... ima covjek previse obaveza... radi stvari od koji nema nikakve koristi (po njegovom vidjenju)...
Ili gdje ces da se on bavi segregacijom .. ima precih poslova prijetiti hvatanjem dzavola za rep...
Ljudi precjenili ste Komsica, ja neznam uopste sto sam glasao za njega vjerujte mi.
-
prleitihi
on nije nacionalna bulumenta..
.to što smo mi navikli da neke temeljne političare gradovi u rs-u uopće ne zanimaju..ne znači da sad komšića zbog posjete višegradu treba dizati u nebesa..(mislim na onu izjavu)..komšić ne radi ništa mimo programa stranke iz koje dolazi..sdp nije bošnjačka..nego bh. stranka..zašto je onda njegova posjeta višegradu..ili bilo kojem drugom gradu u rs-u..spektakularan potez?!..sdp-ovci su u kampanjama nebrojeno puta bili po rs-u..to je njima..kao i meni..tako normalana stvar..dizati komšića zbog posjete višegradu..samo zato jer to niko od članova predsjedništva iz reda boš. i hrv. naroda nije uradio prije..meni je potpuno bezze..recimo..meni je sto puta vrijednija njegova izjava..data onomad u potočarima..parafraziram..ja ovim ljudima ne znam/nemam šta da kažem....jer ne želi da im daje lažnu nadu..al'..eto..različite percepcije.. 
-
jugoistocnjak
Treba okrenuti pitanje. Sta Zeljko nije uradio?
Zeljko kad je postao clan Predsjednistva ove zemlje nije poceo pljuvati po toj zemlji. Nije odmah nabavio novu garnituru limuzina. Nije se busao svaki dan da je Zlatni ljiljan, a neki raniji su se hvalili cak da su cetnicki sinovi.
Nije pri razgovorima o zivotnim pitanjima u prvi mah nepotrebno stavljao nacionalnost. Nije nista uradio sto se kosi sa interesima hrvatskog naroda u Bosni, iako se neki ubise da to dokazu. Nije vise stitio interese Hrvatske od interesa Bosne i Hercegovine (vidjeti pod most prema Peljscu), kao svi dosadasnji clanovi Predsjednistva iz hrvatskog naroda. Ima jos toga...
Sta jeste uradio. Pa pokazo je jos jednom da ima muda (izvanjavam se damama) kad je otisao u Banja Luku i Visegrad iako je sigurno pretpostavljao na kakav ce docek naici kao Zlatni Ljiljan.
Kazu da mu ne valja ono za Jukica, ali zaista ne znam pojedinosti o tome i ne mogu suditi. Nisam Hercegovac.
Zeljko kad je postao clan Predsjednistva ove zemlje nije poceo pljuvati po toj zemlji. Nije odmah nabavio novu garnituru limuzina. Nije se busao svaki dan da je Zlatni ljiljan, a neki raniji su se hvalili cak da su cetnicki sinovi.
Nije pri razgovorima o zivotnim pitanjima u prvi mah nepotrebno stavljao nacionalnost. Nije nista uradio sto se kosi sa interesima hrvatskog naroda u Bosni, iako se neki ubise da to dokazu. Nije vise stitio interese Hrvatske od interesa Bosne i Hercegovine (vidjeti pod most prema Peljscu), kao svi dosadasnji clanovi Predsjednistva iz hrvatskog naroda. Ima jos toga...
Sta jeste uradio. Pa pokazo je jos jednom da ima muda (izvanjavam se damama) kad je otisao u Banja Luku i Visegrad iako je sigurno pretpostavljao na kakav ce docek naici kao Zlatni Ljiljan.
Kazu da mu ne valja ono za Jukica, ali zaista ne znam pojedinosti o tome i ne mogu suditi. Nisam Hercegovac.
- Liberalism
Ljeto je nije zima....Lisac wrote:ja tebi vjerujem samo to da ne znashLiberalism wrote: Ljudi precjenili ste Komsica, ja neznam uopste sto sam glasao za njega vjerujte mi.![]()
A Komsic veceras dolazi na Moralesa...
- suncokret13
Mahalac wrote:Mnogo je toga dobrog, pametnog i plemenitog u Zeljki Komsicu ali ja mu nikad necu zaboraviti ono na HRT1 na upit novinara za koga navija???
Hladno odgovara ...ja sam rodjen u Sarajevu, gradsko dijete...pa za Zeeeeeljutako malo a meni toliko puno srce
(mada nisam Zeljov
navijac)
Zeljo i Zeljko 4EVER !!!!!!!!!!
-
zavrzlama
Mozda ti se i ispuni zelja...ako Kosovo dobije nezavisnost i Dodo povuce svoje ljude iz prijedsjednistva...mogli bi mi dobiti lako ratnog prijesednikafukara_tz wrote:Cestitke i od mene...eh kad bi ga ostavili i da nema vise rotacije
predsjednistva ..naseg Zeljka
- rajvosa^
U tom slucaju bi gosp. Zeljko bio sklonjen u stranu jer nije podoban.zavrzlama wrote:Mozda ti se i ispuni zelja...ako Kosovo dobije nezavisnost i Dodo povuce svoje ljude iz prijedsjednistva...mogli bi mi dobiti lako ratnog prijesednikafukara_tz wrote:Cestitke i od mene...eh kad bi ga ostavili i da nema vise rotacije
predsjednistva ..naseg Zeljka