Ponašanje i osobine koje vam najviše smetaju kod ljudi i kako izlazite na kraj s njima?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nosara

#26 Re: Ponašanje i osobine koje vam najviše smetaju kod ljudi i kako izlazite na kraj s njima?

Post by nosara »

Banksy wrote:
stetoskop wrote:Najviše mi smeta kod budala visoko samopouzdanje.
:lol:

Sve mi više toga smeta, samo što s godinama naučiš da je pametnije sklanjati se onome ili od onoga što ti smeta, nego trošiti energiju na nepromjenjivo.
:kiss:

Ma samo bolesnike na ignore... Neka se dinstaju u svojim kompleksima... :D

A vi, kako 'te...? :)
Banksy

#27 Re: Ponašanje i osobine koje vam najviše smetaju kod ljudi i kako izlazite na kraj s njima?

Post by Banksy »

nosara wrote:
Banksy wrote:
stetoskop wrote:Najviše mi smeta kod budala visoko samopouzdanje.

Sve mi više toga smeta, samo što s godinama naučiš da je pametnije sklanjati se onome ili od onoga što ti smeta, nego trošiti energiju na nepromjenjivo.
:kiss:

Ma samo bolesnike na ignore... Neka se dinstaju u svojim kompleksima... :D

A vi, kako 'te...? :)
Škripim, al' mrdam ... :D :kiss:
nosara

#28 Re: Ponašanje i osobine koje vam najviše smetaju kod ljudi i kako izlazite na kraj s njima?

Post by nosara »

sheilak

#29 Re: Ponašanje i osobine koje vam najviše smetaju kod ljudi i kako izlazite na kraj s njima?

Post by sheilak »

bezobzirnost
napadnost/attention whoring
hinjaluk :D
emocionalni vampirizam

previse napadne osobe, tj. one koje na sebe skrecu paznju, bilo ponasanjem ili samopromocijom (ono, hvalite me usta moja...) te hinje odyebem bez previse price, kad definitvno skontam da su takvi. isto tako previse pedantne i/ili beskompromisne osobe i/ili kompleksase sklone trazenju gresaka u drugima i upiranju prstom. kao i one koje iskoristavaju druge na bilo koji nacin da bi sebi podigli ego.

sa bezobzirnim ljudima placarskog mentaliteta dolazim sve cesce u konflikt. prije sam sutjela, sad ih napadam. :D ako mi se licno zamjere, naravno. taxiste primjerice. ali oni su tek kap u moru.
Post Reply