postavljam ovu temu medju humanitarne akcije jer se radi o produzenju vrste, ne tako ceste na nasem podneblju
pusa i ja
ljudi to je jedna divna maca koju sam juce mazilapusa wrote:cao svima,
postavljam ovu temu medju humanitarne akcije jer se radi o produzenju vrste, ne tako ceste na nasem podnebljuhajmo ljudi, svi koji imaju ili znaju nekoga ko ima sijamskog macka neka se javi, jedna sijamska maca ce biti jaaaako zahvalna, a vi cete biti jedni od zasluznih za dolazak na svijet ovih prekrasnih bica...
pusa i ja
grrr, nije u pitanju prostitucija vec je u pitanju produzenje vrste sijamske...ztluhcs wrote:Ako onaj ko ima mačka zaradi na tome onda se to zove PROSTITUCIJA!!!!:D:D:D
e koji ste vi, jos cete nam zovnuti Mirnesa da nam objasni sta i kakoStari wrote:Joj Nosferatu je Multi-kulti nastrojen ...do bubrega...sta ima lose u ocuvanju rasne cistote macaka?...ako je u obostranim interesu
...nije receno da avlijaner tu ne smije ...ama bas nista raditi...ali brak.... striktno sa pripadnicima iste rase-
![]()
![]()
...ooh yeah
Cuo sam da u Buca Potoku ima nekih Sijamnjak'a. Doduse od njih tamo prave gulas, ne znam da li su za rasplod.mIRCerka wrote:e koji ste vi, jos cete nam zovnuti Mirnesa da nam objasni sta i kakoStari wrote:Joj Nosferatu je Multi-kulti nastrojen ...do bubrega...sta ima lose u ocuvanju rasne cistote macaka?...ako je u obostranim interesu
...nije receno da avlijaner tu ne smije ...ama bas nista raditi...ali brak.... striktno sa pripadnicima iste rase-
![]()
![]()
...ooh yeah
:D:D:D sto nsite tako onog sanela napadali sto hoce cisto genetski modificiranu machku
Pusa samo trazi muzjaka sijamca i tacka...hoce bebu, nece brak
kad tad ce nam se putevi sresti i bices biVen sto se salis na rachun jedne prelijepe machke...Nosferatu wrote:Cuo sam da u Buca Potoku ima nekih Sijamnjak'a. Doduse od njih tamo prave gulas, ne znam da li su za rasplod.mIRCerka wrote:e koji ste vi, jos cete nam zovnuti Mirnesa da nam objasni sta i kakoStari wrote:Joj Nosferatu je Multi-kulti nastrojen ...do bubrega...sta ima lose u ocuvanju rasne cistote macaka?...ako je u obostranim interesu
![]()
![]()
...ooh yeah
:D:D:D sto nsite tako onog sanela napadali sto hoce cisto genetski modificiranu machku
Pusa samo trazi muzjaka sijamca i tacka...hoce bebu, nece brak
a mozda je pusa i pokusala sa Hametovim Hasetom al nije uspjelo.... al ste mi negativni od jutros leleeee.....Max.Cherry wrote:
[poAnta priče - manite se corava posla, pustite macku u bascu, i ako je pravo zasvrbilo, naci ce ona macka valjanog, ne sikirajte se. Uostalom, odakle znate da joj je stalo do produzenja vrste? Nego vama merak maziti macu pa se bojite da necete imati sta gladit' kad maca odapne... To je malo je rec' sebicno.]
sta fali...nek ide u goste..il nek ti dodje ...pomozite impusa wrote:nemoj se prerano radovati, pusin momak je u banja luci, a veze na daljinu i ne uspjevaju bas naj:)..nista, trazimo dalje, mislim da sam trebala naglasiti da bi bilo dobro da je macak iz sarajeva i okoline:)