pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
- lolani
#1 pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
dobri moji, nadam se da ce neko od vas imati konstruktivan savjet.
zelim muzu za rockas kupiti helikopter na daljinsko upravljanje. apsolutno se ne razumijem u to pa bih voljela da mi pomognete oko modela,proizvodjaca (po mogucnosti da ga mogu kupiti u sa.)
spremna sam izdvojiti oko 200 - 250 km
tnx
zelim muzu za rockas kupiti helikopter na daljinsko upravljanje. apsolutno se ne razumijem u to pa bih voljela da mi pomognete oko modela,proizvodjaca (po mogucnosti da ga mogu kupiti u sa.)
spremna sam izdvojiti oko 200 - 250 km
tnx
-
the_stick
#2 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
ja kupio u BBI na 2 ili 3 spratu... ima pored pokretnih stepenica neki kao stand.. imaju tri velicine, a cijene su, ako se dobro sjecam od 60 do 250 km... nije neka posebna marka, kineski je, ali ja sam sasvim zadovoljan... sretno, bolji poklon nisi mogla smisliti 
- lolani
#3 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
hvala. nisam ni znala za to u bbi. nadam se da cijena znaci i bolje performanse
-
hali gali halid
#4 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Last edited by hali gali halid on 09/02/2013 12:20, edited 1 time in total.
-
_ado_
#5 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Prvo da kazem da mi je drago da jos uvjek postoje brakovi u kojima supruga muzu kupuje tako neke neobicne poklone koje bi ga ucinile sretnim. Svaka ti cast. Dosta danasnjih zena bi svog partnera, koji ima model helikoptera, nazvale nespossobnim deristem koje se igra auticima
A sto se tice helikoptera, odmah da kazem da se ne razumijem u to ali sam vidio da Conrad ima u ponudi nekoliko modela. Evo ti link pa provjeri http://www.conrad.ba/index.php. U trazilicu utupkaj rijec helikopter i izbacit ce nekoliko modela koji su u cijenovnom rangu koji tebi odgovara. Samo da te upozorim da conrad nema sve ove stvari na stanju, vec koliko znam narucuju iz Njemacke pa se mora cekati.
A sto se tice helikoptera, odmah da kazem da se ne razumijem u to ali sam vidio da Conrad ima u ponudi nekoliko modela. Evo ti link pa provjeri http://www.conrad.ba/index.php. U trazilicu utupkaj rijec helikopter i izbacit ce nekoliko modela koji su u cijenovnom rangu koji tebi odgovara. Samo da te upozorim da conrad nema sve ove stvari na stanju, vec koliko znam narucuju iz Njemacke pa se mora cekati.
Last edited by _ado_ on 09/02/2013 12:20, edited 1 time in total.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#6 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
ima u Conradu sa kamerom na helikopteruhali gali halid wrote:Trebalo bi da ima i u Conradu.
- lolani
#7 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
uhhh zar je tako teska situacija u drugim brakovima. sala mala.
elem, da budem iskrena najradije bih kupila dva, pa da mozemo zajedno to isprobati. ali moj ce morati sacekati barem jos jedan mjesec. puno mi je odmah dva, a i zanima me me kako ce se prvi pokazati.
hvala na savjetima. cijenim.
elem, da budem iskrena najradije bih kupila dva, pa da mozemo zajedno to isprobati. ali moj ce morati sacekati barem jos jedan mjesec. puno mi je odmah dva, a i zanima me me kako ce se prvi pokazati.
-
sema911
#8 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
bbi je top shop prodavnica i cijena im je od60tak km
imas u condrad interex pofalici isti samo cijenu neznam
http://www.ebay.com/itm/Super-Heli-3-5- ... 337e68ed4f
ja sam sebi ovaj uzeo mada sam ga brzo slomio
gledaj kakve idu baterije koliko istih, jel interna baterija, koliki je napon,snaga iste kako se puni,. koliko frekfencija ima daljinski (da nebude vidi leti sam a komsija ima isti pa se zahebava) sto vise radnih frekfencija to bolje, imal ziroskop, od cega je napravljen slobodno uzmi u ruka i vidi jel cvrs hocel se razbit kada padne
,.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... ter&_frs=1 evo ti neko ponude na ebay pa iporedi cijenee
u tops shopu su nako jeftini al palstika(koja izgleda ko alu) nakon nekog vremena ce se razbit, a baterije su im sigurno katastrofa, pogledaj u peny plus bilo je nekada, bbi 5 sprat radnja sa igrackama lego nesto bilo je rc helica,
imas u condrad interex pofalici isti samo cijenu neznam
http://www.ebay.com/itm/Super-Heli-3-5- ... 337e68ed4f
ja sam sebi ovaj uzeo mada sam ga brzo slomio
gledaj kakve idu baterije koliko istih, jel interna baterija, koliki je napon,snaga iste kako se puni,. koliko frekfencija ima daljinski (da nebude vidi leti sam a komsija ima isti pa se zahebava) sto vise radnih frekfencija to bolje, imal ziroskop, od cega je napravljen slobodno uzmi u ruka i vidi jel cvrs hocel se razbit kada padne
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... ter&_frs=1 evo ti neko ponude na ebay pa iporedi cijenee
u tops shopu su nako jeftini al palstika(koja izgleda ko alu) nakon nekog vremena ce se razbit, a baterije su im sigurno katastrofa, pogledaj u peny plus bilo je nekada, bbi 5 sprat radnja sa igrackama lego nesto bilo je rc helica,
-
_ado_
#9 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Nisam jos u braku, ali sam se nagledao svakakvih scena. A sto se tice helikoptera, imas i na pik.ba nekih modela. Povovo ukucaj helikopter u trazilicu i izbaci dosta modela, od kojih su neki i novi. Imas jeftinijih modela od 80-ak km,pa kupi i sebilolani wrote:uhhh zar je tako teska situacija u drugim brakovima. sala mala.
- lolani
#10 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
pogledala sam na piku i zato sam se vama i obratila. pola navedenih karakteristika mi ne znaci nista. ne vidim neku ociglednu razliku izmedju modela od 100 i 250 (da su cipele u pitanju 100 posto bi vidjela- zensko, sta ces). voljela bih za 250 km dobiti solidnu igracku koja se nece odmah razbiti i koja ce stabilno letjeti. eto ako neko konkretno zna, neka napise i gdje cu ga naci..
- Alfons Kauders
#11 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
ovo nije lose... samo je 18 miliona dolara
al moze se naoruzat, pa ako ko krene ukrast golfa...
- lolani
#12 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
- Alfons Kauders
#13 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
vidis to bi bila dobra investicija... znas da polovnim golfovima raste cijena... ko vinu...lolani wrote:jbg, ako mu kupim taj od 18 mil. onda moram kupiti i golfa. puno je to brate
elem pogledaj quadcoptere ako mozes narucit s neta... bolje ces proci... a ako dragi voli tehnologiju (a ocito voli), skuplji modeli imaju dobrih caka, npr. ima ih s kamerama, kontrolom preko smartphonea itd... mada tebe vjerovatno zanimaju jeftiniji
-
sema911
#14 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
ovi sto su ti na piku su svi osim ovog sa kamerom smece svi su iz topshopa i novi su malo skuplji,.
ovo sa pika nemoze vani letjet male elise, ziroskop mozda i nemaju i mali vjetar i pada razbija se,. baterije traju nekih 5-6 min upravljivost, kontrola(nepoznata rijec za ove igracke)
ovo sa pika nemoze vani letjet male elise, ziroskop mozda i nemaju i mali vjetar i pada razbija se,. baterije traju nekih 5-6 min upravljivost, kontrola(nepoznata rijec za ove igracke)
-
AdiSecibovic
- anonimnaosoba
#16 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
@ lolani
možeš za 2 stoje 3-4 helikoptera uzet'
možeš za 2 stoje 3-4 helikoptera uzet'
- Kaligrafija
#17 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Umro Mujo i Fata na sahrani moli Boga da se Mujo u grobu okrene onoliko puta kolko ju je prevario... Nakon 2 godine umre i Fata i dodje kod Boga i pita ga, : Boze gdje mi je Mujo. - koji Mujo, pita je Bog - pa moj Mujo - a, mislis onaj Mujo helikopter...!?

-
2001
#18 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Evo ti pa biraj najbolju ponudu...
http://www.google.ba/#hl=hr&tbo=d&sclie ... 24&bih=638
Inače, Syma S107 je za smiješnu cijenu super helikopterčić, među najpopularnijim u svijetu!
Npr. iz Hong Konga stigne po cijeni od cca. 40,00KM i to za nekih 10-15 dana...
Ovdje imaš i kompletan test...
http://www.youtube.com/watch?v=qrXEz11fdkY
P.S.
O cijenama u "Conrad"-u...no comment!
http://www.google.ba/#hl=hr&tbo=d&sclie ... 24&bih=638
Inače, Syma S107 je za smiješnu cijenu super helikopterčić, među najpopularnijim u svijetu!
Npr. iz Hong Konga stigne po cijeni od cca. 40,00KM i to za nekih 10-15 dana...
Ovdje imaš i kompletan test...
http://www.youtube.com/watch?v=qrXEz11fdkY
P.S.
O cijenama u "Conrad"-u...no comment!
-
rimano
#19 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Jos jedan glas za Syma s107. Posjedujem ga ja. Odlican kucni helikopter koji je poprilicno izdrzljiv. Dosta puta sam ga slupao i do sada mu nista nije puklo. Ako bi ga upotrebljavali uglavnom u kuci onda vam veci i ne treba jer moze napraviti i vecu stetu. Zbog ziro sistema ima stabilan let i lako ga je upravljati.
Cijena na ebay-u sa postanskim sa carinskim pregledom je oko 50KM i ne vjerujem da moze doci za 10 dana. Sad je kod njih nova godina pa ne salju pakete a kad krenu slati biti ce guzva pa garant bi stiglo za mjesec dana tek.
Evo ga i na piku,
http://www.pik.ba/artikal/3936177/helik ... vne-elise/
P.S. Nije moj artikal
Cijena na ebay-u sa postanskim sa carinskim pregledom je oko 50KM i ne vjerujem da moze doci za 10 dana. Sad je kod njih nova godina pa ne salju pakete a kad krenu slati biti ce guzva pa garant bi stiglo za mjesec dana tek.
Evo ga i na piku,
http://www.pik.ba/artikal/3936177/helik ... vne-elise/
P.S. Nije moj artikal
- Queen_of_hearts
#20 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Kakvo je sada stanje i sta se moze uzeti za 200 KM,sto se tice ovih igracaka ?
U pitanju je poklon
U pitanju je poklon
- avetinja
#21 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Dildo.Queen_of_hearts wrote:Kakvo je sada stanje i sta se moze uzeti za 200 KM,sto se tice ovih igracaka ?
U pitanju je poklon
- Queen_of_hearts
#22 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Ha ya,ti dildo od 200 KM,a neko se i u frizideru snadjeavetinja wrote:Dildo.Queen_of_hearts wrote:Kakvo je sada stanje i sta se moze uzeti za 200 KM,sto se tice ovih igracaka ?
U pitanju je poklon
Nego.......letjelica meni treba ........pa ako imas sta da preporucis ....
- avetinja
#23 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Nisam čuo da su izumili letići dildo.Queen_of_hearts wrote:Ha ya,ti dildo od 200 KM,a neko se i u frizideru snadjeavetinja wrote:Dildo.Queen_of_hearts wrote:Kakvo je sada stanje i sta se moze uzeti za 200 KM,sto se tice ovih igracaka ?
U pitanju je poklon
Nego.......letjelica meni treba ........pa ako imas sta da preporucis ....
- O'zone
- Globalni moderator
#24 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
Gdje ima uzeti bateriju za ovaj Syma s107?
- muha_sa
#25 Re: pomozite, koji helikopter na daljinsko upravljanje
svugdje, ako te ne ufateO'zone wrote:Gdje ima uzeti bateriju za ovaj Syma s107?