Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi pomozite.Na jednoj lokaciji u gradu ispred jednog dobro posjećenog supermarketa (lokacija na pp) već više od mjesec dana jedna mačka tigrasta čeka da joj neko nešto baci za jelo.Nažalost to je sve na jako prometnom mejstu i jutros sam je vidjela jadnicu kako leži po ovoj zimi na betonu na samom ulazu i čeka..komadić hrane.Molim sve koji imaju ikakvu mogućnost da je ili privremeno ili stalno uzmu jer ova jadna životinja neće dugo preživjeti na tom mjestu.Što se tiče finansija to ćemo nekako skupiti sad je samo bitno da se skloni s ulice.Helllp
Last edited by Phia on 30/05/2009 09:37, edited 1 time in total.
Mislim da znam o kojoj maci govoris. na podrucju opstine Novo Sarajevo? Dugo vremena je tu, ja joj uvijek kupim da jede kad je vidim. Nazalost, vise ne mogu uraditi
jaca78 wrote:Mislim da znam o kojoj maci govoris. na podrucju opstine Novo Sarajevo? Dugo vremena je tu, ja joj uvijek kupim da jede kad je vidim. Nazalost, vise ne mogu uraditi
Danas sam uslikala mačka.Mužjak je.Mlad poprilično.jako je pitom kao da je kućni.Mršav.Meni iskreno liči na ovog kog je izgubio fixitagaint a možda se varam.Za poređenje evo slika fixitagentovog izgubljenog mačka
fixitagaint wrote:a koliko bi mu ti dala ljudskih godina?
btw moj je imo kratke noge.
Pa možda ima godinu do godinu i po.Ne znam ako želiš i ako te zanima mogu ti reći lokaciju na pp pa ga možeš vidjeti sam.
Zanima me bi li ga uzeo i ako nije tvoj?Barem da bude kod tebe dok se možda ne vrati taj tvoj ako ovo nije on?