Pomozite duduku (opet!), ovaj put u vezi XP-a
Moderator: Benq
-
List
Zox wrote:E da... raj za internet-pedofile
Piraterija na netu u našoj zemlji je bez ikakvog nadzora. Provajderi hostaju servere sa ilegalnim sadržajima. Muzikom, video spotovima, filmovima, crackovanim programima. Da postoji nadzor prvo bi zaglavili provajderi pa tek onda korisnici.
A mislim da pravi nadzor ne postoji ni u razvijenim zemljama. Milioni ljudi skidaju muziku i crackove, filmove, igre i nikom ništa. Uhvate nekoliko ljudi i to je sve.
- Mahalac
Ja trazim taj wolrd of warcraft danima...nidje ga nema ....ebo sliku svoju.
(naravno na ovim offical siteovima kao mercator pijaca itd
)
Neki dan sam kupio igricu, treba nekakav alkohol free da se instalira...zakomplikovalo se do bola...ukratko Ne znam
a draga mi igrica-latest edition pravoooo. Pa eto..?
(naravno na ovim offical siteovima kao mercator pijaca itd
Neki dan sam kupio igricu, treba nekakav alkohol free da se instalira...zakomplikovalo se do bola...ukratko Ne znam
-
*.muf
A sta mu je ukljucilo tu services ako nije spayware ili virus, kada je pod defaultu iskljucena, jedino on ako nije nista cacko...bug wrote:nije ti nista uletilo, samo ti je ukljucen messenger service, disejbliraj ga i stopiraj iz services pod administrative tools
- bug
ne znam kako*.muf wrote:A sta mu je ukljucilo tu services ako nije spayware ili virus, kada je pod defaultu iskljucena, jedino on ako nije nista cacko...bug wrote:nije ti nista uletilo, samo ti je ukljucen messenger service, disejbliraj ga i stopiraj iz services pod administrative tools