Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo upravo sam instalirao WinXP i cim sam se pristekao na internet krenule mi nekakve "fatalne greske" preko nekakvog "instant messaging" (FROM-prazno, TO-prazno) sistema za koji uopste ne znam otkud mi.
Pise da mi se savjetuje da skinem neki exe file da to sredim, sto mi, naravno, ne pada na pamet.
Posto nemam iskustva sa XP moze li mi neko objasniti kakav je to sistem messaginga i kako cu ga ukinuti, thanks.
Zox wrote:Evo upravo sam instalirao WinXP i cim sam se pristekao na internet krenule mi nekakve "fatalne greske" preko nekakvog "instant messaging" (FROM-prazno, TO-prazno) sistema za koji uopste ne znam otkud mi.
Pise da mi se savjetuje da skinem neki exe file da to sredim, sto mi, naravno, ne pada na pamet.
Posto nemam iskustva sa XP moze li mi neko objasniti kakav je to sistem messaginga i kako cu ga ukinuti, thanks.
To ti je nesto uletilo na kompjuter, tako snimi antivirus ako mognes, spybot serch and destroy, ad aware pa preskeniraj. U principu kada snimis frisko sistem, prije nego sto odes na internet, snimis antivirus firewall pa sve ostalo....