Humanitarni koncert "ZA KENU"
28.06.2012. (četvrtak) na stadionu NK Jedinstvo održat će se humanitarni koncert "ZA KENU" sa početkom u 20h. Ulaznice možete kupiti od 25.06. na poznatom mjestu "kod sata" ili u Crvenom križu općine Bihać. Ulaznica košta simboličnih 5km. Ovom prilikom Vas pozivamo da se odazovete u što većem broju jer smo Kenanu sada najpotrebniji. Kao što smo već u prijašnjim vijestima napomenuli, Kenanovi roditelji Mirela i Nermin su se dogovorili sa doktorima iz klinike UNI KLINIK u WURZBURGRU da bi sačekali sedmicu dana, da se vidi koliko će imati sredstava za Kenanovo liječenje, kako nebi došli u situaciju da krenu s kemoterapijama i da ih moraju prekinuti zbog nedostatka sredstava. Zbog ovoga ste nam potrebni. Kenan je vesela osoba i dalje i još uvijek je nasmijan, ali Kenan ima samo dvije i pol godine i ne shvata ovu tešku situaciju koja ga je zadesila. Ali mi stariji smo tu da to popravimo, mi smo svjesni situacije u kojoj se Kenan sada nalazi i samo želimo da za desetak godina kada Kenan poraste, može nam se zahvaliti što smo ga održali na životu i što smo mu pomogli da prebrodi ovu nagoru krizu koja ga je trenutno zadesila. Pomozimo i Kenanovim roditeljima, Mireli i Nerminu koji se trude iz dana u dan samo dabi njihov Kenan ozdravio. Na koncertu će vas zabavljati: Semir Cerić Koke - Osman Hadžić - Dona Ares - Alen Islamović - Ibro Selmanović - Adnan Nezirov - Mirza Malkoč - Amir Smajić - Okus meda - Camino Verde - Zosko i Skripta ...
Dragi prijatelji, čitaoci, političari, muzičari, stari i mladi, dođite na stadion Jedinstvo 28.06.2012. s početkom u 20 sati i pomozite sa svojim prisustvom i kupovinom ulaznice.
Ne smijemo dopustiti da se liječenje odlaže za još neki period. Ne smijemo dopustiti da na računu za pomoć Kenanu nema dovoljno novca za njegovo liječenje. Mi smo ti koji odlučujemo i trebamo se odazvati u što većem broju i pokazati i dokazati da smo najbolji i vrlo humani. To smo pokazivali ovo cijelo vrijeme sa svim akcijama, no na žalost još nije gotovo. Dođite i pridružite nam se u što većem broju.
Zabavljaće vas: Semir Cerić Koke - Osman Hadžić - Dona Ares - Alen Islamović - Ibro Selmanović - Adnan Nezirov - Mirza Malkoč - Amir Smajić - Okus meda - Camino Verde - Grupa MAT - Zosko i Skripta - Plesni klub Galaxy - Bošnjačka zajednica PREPOROD - KUD Hasana bega Bišćevića - Husnija Malkoč - Semir Vojić Čupo
Prenesite ovu vijesto svojim komšijama, dođite i zabavite se jer samim tim ćete pomoći ovom malom dječaku u njegovoj borbi za životom. Ne dopustite da neko neko ostane neinformiran i da ne zna za ovaj koncert. Proslijedite ovu vijest svim koje poznajete jer malom Kenanu je to jako potrebno.
Unapred se svim zahvaljujemo jer mi samo jedno želimo! KENO NAS TREBA, DAJMO MU ŠANSU!