vrlo vjerovatno.karanana wrote:ja sumnjam da je ovaj pas ziv. cak i da su povukli svog killera na mjestu gdje se video prekida, jeli stvarno mislite da bi oni zlocinci nakon sto su napucali pit bulla da ga rastrga odlucili da polumrtvog psa odvedu kod veterinara na lijecenje?
ako ga pitt bull nije odmah dokrajcio, taj pas je iskrvario.
kad je video snimljen
Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
- LilBear
#201 Re: pomozite da se monstrumi kazne
-
zvrk
#202 Re: pomozite da se monstrumi kazne
i ja mislim da je pas nazalost uginuo
izgubio je dosta krvi
a vec je bio ispacen
+ sto je nocas bilo hladno uzasno
ja sam gdje sam stigla govorila da pisu poruke i pitaju ga na fb sta je sa psom
policija veli da ne zna nista....
a da sastavimo pismenu prijavu krivicnog djela
pa sutra svako fino isprinta
i stavi jedinstvene linkove u prijavu, dogovorimo vrijeme po policijskim stanicama i svi skupa'????
da predamo
????
ljendohani
izgubio je dosta krvi
a vec je bio ispacen
+ sto je nocas bilo hladno uzasno
ja sam gdje sam stigla govorila da pisu poruke i pitaju ga na fb sta je sa psom
policija veli da ne zna nista....
a da sastavimo pismenu prijavu krivicnog djela
pa sutra svako fino isprinta
i stavi jedinstvene linkove u prijavu, dogovorimo vrijeme po policijskim stanicama i svi skupa'????
da predamo
????
ljendohani
- Dogman
#203 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Zaista bih volio da dodje do prosvijeda, ali prije ovog koji se dogodio na Butmiru psi su cijelo vrijeme napadani i trovani, sruseno im je skloniste koje im je napravljeno za zimu, a cak je jedan stanovnik Butmira pred tv kamerom izjavio da ce ih on sve potrovati.moderator wrote:Ukratko, da ne ocekujemo reakciju dok neko dijete ne bude rastrgano od strane Kinga?Dogman wrote:Bio je prosvijed na Butmiru prije mjesec i pol, a povod za to je bio trovanje i polijevanje kiselinom pasa koji se tu nalaze. Za vrijeme prosvijeda stanovnici Butmira stajali su na suprotnoj strani uliuce, a mladi koji tu stanuju dan prije najavljivali su zestok otpor protiv nas, cak i tucu, a samo zato sto smo mi protiv zlostavljanja i ubijanja neduznih zivotinja. Ne bih da budem bezobrazan, ali cinjenice su da u tom naselju zive primitivni i zaostali ljudi koji ne razumiju nista - vjerujem da im je rijec civilizacija nepoznata. Prosijek zuba u ustima tih ljudi je 3 - s karijesom. Sokolovic kolonija je od Butmira udaljena cca 300 m, a mentalni skolp je vjerovatno isti kao i na Butmiru.šestiverbalnimesija wrote:HAjmo vako forumaši, da dignemo guzice sa stolica i da se okupimo sutra, ali da nas bude barem stotinu, i da prošetamo po Koloniji da napravimo protest, bez ikakvog nasilja ili linča, da zovnemo medije, pa neka ih barem bude sramota komšiluka. Mislim da je to najbolja stvar koju možemo uraditi. Molio bih one koji nisu spremni doći 100%, da ne učestvuju u raspravi i ne daju prijedloge bilo kakve vrste.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#204 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Vjerovatno juce ili danas prije podnekaranana wrote:ja sumnjam da je ovaj pas ziv. cak i da su povukli svog killera na mjestu gdje se video prekida, jeli stvarno mislite da bi oni zlocinci nakon sto su napucali pit bulla da ga rastrga odlucili da polumrtvog psa odvedu kod veterinara na lijecenje?
kad je video snimljen
- Jara
#205 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Užas jedan...
kud na ovu temu ranije ne naiđoh, ne bih gledala...slučajno vidjeh na hayatovom dnevniku, reko' šta je ovo
...strašno...muka mi je ...

Šareni jadničak tako bespomoćan...
Možda je još živ...
Šareni jadničak tako bespomoćan...
Možda je još živ...
Last edited by Jara on 15/03/2010 20:03, edited 1 time in total.
- geeK`
#206 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Hmm. Lokacija klipa, vjerovatno se ovo desilo u Hrasnici iza doma kulture, pored one stare pijace što više nije ni u funkciji... Tu se inače okupljaju narkići, i wannabe mangupi. Ko je blizu tamo može provjerit' ako mu nije mrsko... Vjerovatno je pas još živ.
poz...
poz...
- minjonja
#207 Re: pomozite da se monstrumi kazne
nazalost, i ja mislim da je takokaranana wrote:ja sumnjam da je ovaj pas ziv. cak i da su povukli svog killera na mjestu gdje se video prekida, jeli stvarno mislite da bi oni zlocinci nakon sto su napucali pit bulla da ga rastrga odlucili da polumrtvog psa odvedu kod veterinara na lijecenje?
kad je video snimljen
na klipu se vidi da krvari iz usta, pod je pun krvi a razderao mu je trbuh. ne znam koje cudo treba da se desi pa da ovaj pas moze to da prezivi
- Admir_1984
#208 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ova vrsta pasa najsesce sluzi za cuvanje objekata, gradjevinskih firmi i slicno. Pa po nekoj logici ovo je snimano juce, nedjelja, neradni dan, nema puno ljudi i slicno. Vidi se da cuko ima lanac na sebi
- minjonja
#209 Re: pomozite da se monstrumi kazne
karanana, jucer je kemal karovic postavio ovaj klip na fb, a bog zna kad je snimljeno. uglavnom je najmanje 24h proslo od zlocina.
-
zvrk
#210 Re: pomozite da se monstrumi kazne
geeK` wrote:Hmm. Lokacija klipa, vjerovatno se ovo desilo u Hrasnici iza doma kulture, pored one stare pijace što više nije ni u funkciji... Tu se inače okupljaju narkići, i wannabe mangupi. Ko je blizu tamo može provjerit' ako mu nije mrsko... Vjerovatno je pas još živ.
poz...
moze neko provjeriti
moralo bi biti krvi ???
- chengaba
#211 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Admir_1984 wrote:Vjerovatno juce ili danas prije podnekaranana wrote:ja sumnjam da je ovaj pas ziv. cak i da su povukli svog killera na mjestu gdje se video prekida, jeli stvarno mislite da bi oni zlocinci nakon sto su napucali pit bulla da ga rastrga odlucili da polumrtvog psa odvedu kod veterinara na lijecenje?
kad je video snimljen

Kaze 3 months ago...
Ili je ovo drugi video (screenshot sa sarajevo-x)
-
7th_Heaven
- vox-populi
- minjonja
#214 Re: pomozite da se monstrumi kazne
molim te ako zivis tu, provjeri ima li ga.geeK` wrote:Hmm. Lokacija klipa, vjerovatno se ovo desilo u Hrasnici iza doma kulture, pored one stare pijace što više nije ni u funkciji... Tu se inače okupljaju narkići, i wannabe mangupi. Ko je blizu tamo može provjerit' ako mu nije mrsko... Vjerovatno je pas još živ.
poz...
neki dan je ekipa iz av mau spasila psa koji je bio sav u ranama. na vlakovu su ga nasli. kad sam gledala slike od ovog karovica na FB, ima par slika sa vlakova gdje je njegov pas krvav, a neki drugi lik ispod komentarisao "jao jes bilo dobro" ili tako nekako, ne sjecam se tacno. znaci da je negdje na tom podrucju ovaj karovic i njegove zrtve.
@chengaba
to je drugi klip, nije to taj. onaj je jucer postavio na FB.
-
7th_Heaven
#215 Re: pomozite da se monstrumi kazne
http://www.facebook.com/search/?q=kemal ... 1049541724
http://www.facebook.com/search/?q=kemal ... 1056208390
Evo jos slika kako grize pse u dvoristima!!
NE MOGU DA VJERUJEM!!!
PA DOKLE LJUDI VISE?
http://www.facebook.com/search/?q=kemal ... 1056208390
Evo jos slika kako grize pse u dvoristima!!
NE MOGU DA VJERUJEM!!!
PA DOKLE LJUDI VISE?
-
zvrk
#216 Re: pomozite da se monstrumi kazne
drugi je to videochengaba wrote:
Kaze 3 months ago...
- Admir_1984
#217 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Nije 100% iza Doma Kulture u Hrasnici, tuda prodjem min jednom dnevno i uvijek ima ljudi. Vide se na pocetku klipa velika vrata, vjerovatno od magacina nekakvog. Vrlo lako moguce da je ovo snimano na podrucju bivse fabriek Famos, a sada je tu dosta privatnih firmi i tu ima dosta ovih sarplaninaca sto cuvaju hale, magacine i slicnominjonja wrote:molim te ako zivis tu, provjeri ima li ga.geeK` wrote:Hmm. Lokacija klipa, vjerovatno se ovo desilo u Hrasnici iza doma kulture, pored one stare pijace što više nije ni u funkciji... Tu se inače okupljaju narkići, i wannabe mangupi. Ko je blizu tamo može provjerit' ako mu nije mrsko... Vjerovatno je pas još živ.
poz...
neki dan je ekipa iz av mau spasila psa koji je bio sav u ranama. na vlakovu su ga nasli. kad sam gledala slike od ovog karovica na FB, ima par slika sa vlakova gdje je njegov pas krvav, a neki drugi lik ispod komentarisao "jao jes bilo dobro" ili tako nekako, ne sjecam se tacno. znaci da je negdje na tom podrucju ovaj karovic i njegove zrtve.
@chengaba
to je drugi klip, nije to taj. onaj je jucer postavio na FB.
- chengaba
#218 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Do mene... Znaci ovo nije izolovan slucaj. Divno!zvrk wrote:drugi je to videochengaba wrote:
Kaze 3 months ago...
-
7th_Heaven
#219 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Uglavnom ako ne mozete da otvorite, ne znam da li je u medjuvremenu izbirsano na njegovom profilu su bile slike ovog istog psa kako drzi jednog psa za nogu....i drugog grize za njusku...ovi drugi psi su u boksevima odn ogradama i ovaj mu vice nogu odn njusku kroz zicu....i jos slike ovo psa krvave njuske!!!!
- minjonja
#220 Re: pomozite da se monstrumi kazne
hajde admire idi vidi ima li psa ako si blizu. gdje je taj famos, jel hrasnica, kolonija?
-
zvrk
#221 Re: pomozite da se monstrumi kazne
mozel neko ko je spasio slike da ih postavi ovdje
ocito dobar dio ljudi nije vidio
ocito dobar dio ljudi nije vidio
- chengaba
#222 Re: pomozite da se monstrumi kazne
LINK7th_Heaven wrote:Uglavnom ako ne mozete da otvorite, ne znam da li je u medjuvremenu izbirsano na njegovom profilu su bile slike ovog istog psa kako drzi jednog psa za nogu....i drugog grize za njusku...ovi drugi psi su u boksevima odn ogradama i ovaj mu vice nogu odn njusku kroz zicu....i jos slike ovo psa krvave njuske!!!!
Ovdje se vide gajbe Sarajevske pivare, a ovo je 100% pas koji čuva neko skladiste.
I pas sa videa ima ogrlicu/lanac koji inace nose ovakvi psi, pa vjerovatno je u pitanju okolina nekog skladista.
Da neko ko zivi u podrucju Ilidza, Hrasnica, Azici, S. Kolonija moze prepoznati ovo gore?
- Admir_1984
#223 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Pa na kraju Hrasnice prema Vojkovicima je Famos. Al to je samo moja pretpostavka da je mozda tamo, a isto tako sad kontam da na snimku uopce nema snijegaminjonja wrote:hajde admire idi vidi ima li psa ako si blizu. gdje je taj famos, jel hrasnica, kolonija?
-
adnan06
#224 Re: pomozite da se monstrumi kazne

kretencina!!!!
Last edited by adnan06 on 15/03/2010 21:16, edited 1 time in total.
- vox-populi
#225 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ljudi, nazalost meni po ovim slikama izgleda kao da se sve dogodilo jos najesen. Snijega nigdje, trava zuta. Mozda i grijesim...