Pomozite da se monstrumi kazne

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Cholina_Lokica

#1051 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

"postovani" sugradjani (ovo je namjerno pod navodnicima, jer trenutno imam vise postovanja prema zoharu nego prema covjeku), da vidite i slike onoga sto je neko uradio u Malesicima, i sa kakvim ljudima zivimo... svaki komentar je suvisan

Image

Image

Image

Image
minjonja

#1052 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

jao boze, bolje da nisam ni otvorila temu... :( jadan on, koliko ga je bolilo... sta su rekli veterinari, od cega moze biti?
Pikaboo

#1053 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

MA JELI OVO MOGUCE? Ma ljudi molim vas recite mi da sam poludila i da nevidim ove slike? Recite mi da ima makar zrno dobrote u nama i da je neka druga zivotinja napala ovo stene a ne covjek?
Cholina_Lokica

#1054 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

blizak susret sa covjekom... rekla sam vec u postovima prije slika, eutaniziran je juce ujutro, samo sto ja nisam juce bila u stanju da otvorim i uploadujem slike
Pikaboo

#1055 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Ja neznam kako vi podnosite sve ovo,ali ja sam prestala vjerovati u boga i vise se uopste ne druzim sa ljudima koji nevole zivotinje.Prije mi je bilo ok,oni ih ne vole ali ih ne diraju.Sada,ni to vise ne tolerisem.
Da sam veterinar,vjerovatno bi se dosad roknula.
Cholina_Lokica

#1056 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

Pikaboo wrote:Ja neznam kako vi podnosite sve ovo,ali ja sam prestala vjerovati u boga i vise se uopste ne druzim sa ljudima koji nevole zivotinje.Prije mi je bilo ok,oni ih ne vole ali ih ne diraju.Sada,ni to vise ne tolerisem.
vjeruj mi da sam ja poslije juce katastrofa... kako sam izasla iz auta i vidjela ga, zaledila sam se, pola dana sam vristala, plakala i povracala... naprosto sam izgubila svaku nadu da u ljudima ima jos nesto ljudsko. sto je najgore on takav kakav je bio, kad nas je vidio da mu prilazimo ustao je i poceo mahati repicem da se igra
Pikaboo

#1057 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Dile wrote:
Pikaboo wrote:Ja neznam kako vi podnosite sve ovo,ali ja sam prestala vjerovati u boga i vise se uopste ne druzim sa ljudima koji nevole zivotinje.Prije mi je bilo ok,oni ih ne vole ali ih ne diraju.Sada,ni to vise ne tolerisem.
vjeruj mi da sam ja poslije juce katastrofa... kako sam izasla iz auta i vidjela ga, zaledila sam se, pola dana sam vristala, plakala i povracala... naprosto sam izgubila svaku nadu da u ljudima ima jos nesto ljudsko. sto je najgore on takav kakav je bio, kad nas je vidio da mu prilazimo ustao je i poceo mahati repicem da se igra
Neznam sta da kazem....evo ubih se od placa,od bjesa, od tuge,od ogorcenosti,od nemoci,od mrznje,neznam ni ja vise sta osjecam.Srce drago kako ga je bolilo.Ja mislim da je vrijeme da ljudska rasa izumre.Nista nikome nismo dobro donjeli.
Karabaja

#1058 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Karabaja »

Dile, znaš li ko je to uradio? Zašto?
Cholina_Lokica

#1059 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

Karabaja wrote:Dile, znaš li ko je to uradio? Zašto?
ne znam... kazu dole valjda neko "dijete" kamenom, mada to nije nista sigurno... a zasto.. heh igrali se valjda... ne znam... ja sam preglupa za takve stvari
manki

#1060 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

Ja nisam mogao pogledati slike, izvini, previše mi je bio i sam opis. :x

Crko dabogda onaj ko god je ovo uradio, pa dokle više ljudi moji? Na Bosnu treba atomsku baciti, nismo mi vrijedni života na ovom svijetu. :x
Cholina_Lokica

#1061 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

manki wrote:Ja nisam mogao pogledati slike, izvini, previše mi je bio i sam opis. :x

Crko dabogda onaj ko god je ovo uradio, pa dokle više ljudi moji? Na Bosnu treba atomsku baciti, nismo mi vrijedni života na ovom svijetu. :x
ma uzasno je pogledati ono...
iz dana u dan sve bolesnije drustvo...
zvrk

#1062 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by zvrk »

sigurni su da je ljudski faktor u pitanju ?

ovo je prestrasno
Cholina_Lokica

#1063 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

zvrk wrote:sigurni su da je ljudski faktor u pitanju ?

ovo je prestrasno
da, i veterinar je potvrdio to...

@moderator
rekla bih svasta na tu temu sta se sve moze desiti, ali mi je bolje da sutim...
zvrk

#1064 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by zvrk »

ja NE MOGU pojmiti da postoji takav neum

naprosto ne mogu

malom stenetu... bespomocnom, bezopasnom :(

:sad:

@dile: molim te za linkove za slike
da proslijedim na druge forume :(

oprosti nam mali crni
i uzivaj u drugom zivotu
kad nisi mogao u ovom
Baghira

#1065 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Baghira »

O moj Boze....kakvi su ovo monstrumi, koji su u stanju ovako nesto zivom bicu uraditi? :(
Pikaboo

#1066 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Pozli mi kad razmisljam o tome koliko ga je bolilo dok mu je idiot cinio ovo zlo.Tek doslo na svijet i u par mjeseci zivota iskusio sve jade koje ljudski stvor moze da nanese neduznom bicu.Nemogu a da ne razmisljam.Puno se uzasnih stvari desilo u zadnje vrijeme,i svaki put sve gore.
kurty

#1067 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kurty »

Jedno pitanje????

Jel moguce da je ovo od petarde????

Da je neko bacio petardu, psic uzeo usta, ponjusi sta vec....

Ako je moguce, onaj dan kad sam u Melasicima trezio psice kod mene, popeo sam se na jedno brdu, jer sam cuo neke laveze... Dok sam se penjao par petardi je puklo nekih 500njak metara od mene....

Kad sam nakon pola sata sisao sa brda, neka djeca su bila kod auta i jedan covjek (kasnije sam cuo da ga jedno od djece zove tatom)... Pitao sam ih za male psice, i tako neki razgovor poceo, i govori otac da oni pse petardama tjeraju... Pokusam objasniti, da ako vec smetaju, nek lupaju po kanti, po limu ili cemu vec da otjeraju pse, ali djaba stoki pricat neke stvari

Zato pitam jel moguce da ovo bude od petarde???
Cholina_Lokica

#1068 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

ne znam kurty, nama je veterinar rekao da je to od udaraca tvrdim predmetom... bilo mu je dosta lica smrskano, sad ne znam da li petarra moze tako lako lomiti kosti, ok moze svasta uraditi ali bas otkinuti komplet njusku i polomiti sve kosti mi je malo previse... a i nije bilo tragova opekotina
kurty

#1069 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kurty »

Dile wrote:ne znam kurty, nama je veterinar rekao da je to od udaraca tvrdim predmetom... bilo mu je dosta lica smrskano, sad ne znam da li petarra moze tako lako lomiti kosti, ok moze svasta uraditi ali bas otkinuti komplet njusku i polomiti sve kosti mi je malo previse... a i nije bilo tragova opekotina

ok... vjerujem veterinaru... Moguce je da je kamen... Vidjeo sam da su ljudi u Malesicima dosta krvolocni... Jedan je zvao sintore, drugi opet na sve nacine tjeraju zivotinje, ubijaju... Svega ima...

Stvarno mi nije jasno... Razumijem da covjek moze da se boji cuka, razumijem da ga je strah... Razumijem da ih ne vole, pa tjeraju ih sto dalje od svoje kuce... Ali biti ovako okrutan, stvarno mi nije jasno
bijela

#1070 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by bijela »

:shock: da nisam vidjela slike ne bih mogla ni povjerovati, zamisliti!
Bože.... :( :(
hana_montana

#1071 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by hana_montana »

strasno,mrvica mala :( :( :(
Cholina_Lokica

#1072 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

bijela wrote::shock: da nisam vidjela slike ne bih mogla ni povjerovati, zamisliti!
Bože.... :( :(
ja i kad sam vidjela, trebalo mi je 15 minuta da povjerujem :(
SoulSeeker

#1073 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SoulSeeker »

Čovjek je inače najgora životinja, pročitajte šta ovdje piše i bit će vam sve jasno.

http://klix.com/3xhlmdk
minjonja

#1074 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

SoulSeeker wrote:Čovjek je inače najgora životinja, pročitajte šta ovdje piše i bit će vam sve jasno.

http://klix.com/3xhlmdk
evo ima ovaj klip kako maca pokusava spasit svog prijatelja. ne znam turski, al cini mi se kao da je nisu uspjeli spasit, vec je ukocena bila kad je vet u kutiju stavlja.

zvrk

#1075 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by zvrk »

nazalost minnjonja maca je bila mrtva kad je nakon dva sata veterinar dosao
Post Reply