Moderator: anex

vjeruj mi da sam ja poslije juce katastrofa... kako sam izasla iz auta i vidjela ga, zaledila sam se, pola dana sam vristala, plakala i povracala... naprosto sam izgubila svaku nadu da u ljudima ima jos nesto ljudsko. sto je najgore on takav kakav je bio, kad nas je vidio da mu prilazimo ustao je i poceo mahati repicem da se igraPikaboo wrote:Ja neznam kako vi podnosite sve ovo,ali ja sam prestala vjerovati u boga i vise se uopste ne druzim sa ljudima koji nevole zivotinje.Prije mi je bilo ok,oni ih ne vole ali ih ne diraju.Sada,ni to vise ne tolerisem.
Da sam veterinar,vjerovatno bi se dosad roknula.
Neznam sta da kazem....evo ubih se od placa,od bjesa, od tuge,od ogorcenosti,od nemoci,od mrznje,neznam ni ja vise sta osjecam.Srce drago kako ga je bolilo.Ja mislim da je vrijeme da ljudska rasa izumre.Nista nikome nismo dobro donjeli.Dile wrote:vjeruj mi da sam ja poslije juce katastrofa... kako sam izasla iz auta i vidjela ga, zaledila sam se, pola dana sam vristala, plakala i povracala... naprosto sam izgubila svaku nadu da u ljudima ima jos nesto ljudsko. sto je najgore on takav kakav je bio, kad nas je vidio da mu prilazimo ustao je i poceo mahati repicem da se igraPikaboo wrote:Ja neznam kako vi podnosite sve ovo,ali ja sam prestala vjerovati u boga i vise se uopste ne druzim sa ljudima koji nevole zivotinje.Prije mi je bilo ok,oni ih ne vole ali ih ne diraju.Sada,ni to vise ne tolerisem.
Da sam veterinar,vjerovatno bi se dosad roknula.
ne znam... kazu dole valjda neko "dijete" kamenom, mada to nije nista sigurno... a zasto.. heh igrali se valjda... ne znam... ja sam preglupa za takve stvariKarabaja wrote:Dile, znaš li ko je to uradio? Zašto?
ma uzasno je pogledati ono...manki wrote:Ja nisam mogao pogledati slike, izvini, previše mi je bio i sam opis.![]()
Crko dabogda onaj ko god je ovo uradio, pa dokle više ljudi moji? Na Bosnu treba atomsku baciti, nismo mi vrijedni života na ovom svijetu.
da, i veterinar je potvrdio to...zvrk wrote:sigurni su da je ljudski faktor u pitanju ?
ovo je prestrasno
Dile wrote:ne znam kurty, nama je veterinar rekao da je to od udaraca tvrdim predmetom... bilo mu je dosta lica smrskano, sad ne znam da li petarra moze tako lako lomiti kosti, ok moze svasta uraditi ali bas otkinuti komplet njusku i polomiti sve kosti mi je malo previse... a i nije bilo tragova opekotina
ja i kad sam vidjela, trebalo mi je 15 minuta da povjerujembijela wrote:da nisam vidjela slike ne bih mogla ni povjerovati, zamisliti!
Bože....![]()
evo ima ovaj klip kako maca pokusava spasit svog prijatelja. ne znam turski, al cini mi se kao da je nisu uspjeli spasit, vec je ukocena bila kad je vet u kutiju stavlja.SoulSeeker wrote:Čovjek je inače najgora životinja, pročitajte šta ovdje piše i bit će vam sve jasno.
http://klix.com/3xhlmdk