Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
daj ne zacatavajte mi temu...treba mi karta...ako se moze pomoci daj da se pomogne
ozbiljno ako neko ima kakvu ideju naka je kaze ....mislim nikada u svom zivotu nisam slusao uzivo dugme pa bih volio a karte se raskupise za tren.....
dakle pomazete li ili ne ili cete sada da zacatate temu i da je ovi moderatori zatvore...
Hej druze bez zezanja, moje drustvo je slalo one kodove SMS-om i ko god je poslao dobio je kartu majke mi. Ja nisam jer necu da idem. Pa eto pokusaj kostace te puno manje. Imaju jos nekih 10000 karata...
Elko wrote:daj ne zacatavajte mi temu...treba mi karta...ako se moze pomoci daj da se pomogne
ozbiljno ako neko ima kakvu ideju naka je kaze ....mislim nikada u svom zivotu nisam slusao uzivo dugme pa bih volio a karte se raskupise za tren.....
dakle pomazete li ili ne ili cete sada da zacatate temu i da je ovi moderatori zatvore...
e jarane ako ti se tako ide onda i plati Valjda ja plaćam dovoljnu cijenu što se radi tebe odričem prilike da vidim "to" Bijelo Dugme :D:D
Haj vodolijo pa podaj dzabe cojku...mozda cojk hoce da ide sa trebom na koncert, bezbeli ona ima kartu a on nema...pa sta ti fali... ja bi mu dao da sam u Bosni i da imam kartu!
Pa na TV-u stalno trube da su karte u Sarajevu i Zagrebu rasprodate. Znači nema karata osim ako ne uhvati kakvu vezu preko nekoga pa uspije naći. Kod istočnih nam komija nisu jo rasprodate.
Elko wrote:daj ne zacatavajte mi temu...treba mi karta...ako se moze pomoci daj da se pomogne
Fino ugasis malo kompjuter, dignes se iz tvoje toplo ugrijane i isprdjene fotelje, prosetas do ferhadije i pored bate i svjetlosti ces naci 10-15 svercera kako prodaju karte za te pare. ti bi i da ti neko kartu dostavi na vrata, hoces jos i ustipke s kajmakom?
Fino ugasis malo kompjuter, dignes se iz tvoje toplo ugrijane i isprdjene fotelje, prosetas do ferhadije i pored bate i svjetlosti ces naci 10-15 svercera kako prodaju karte za te pare. ti bi i da ti neko kartu dostavi na vrata, hoces jos i ustipke s kajmakom?
karanana
ti si meni legenda!!!
2*danas me ono pravo nasmijavaš.
prvo ono za trolu, sad ovo za uštipke!!!