Mislim da su više-manje svi upoznati sa njenom pričom. Studentica pete godine Ekonomskog fakulteta u Sarajevu prije par mjeseci počela je bitku za život nakon što joj je dijagnosticiran rak limfnih čvorova. Nakon liječenja hemoterapijama i radioterapijama, zahvaljujući pomoći dobrih ljudi koji su donirali novac, 23-godišnja Nervesa se vratila još jača, te čak i odbranila magistarski rad. No nažalost bolest se vratila. Pokažite humanost i pomozite ovoj mladoj djevojci!
Sinoć njena mama Nevzeta Ejupović na svom fb profilu je objavila:
Poštovani prijatelji,
Voljela bih da Vas mogu samo pozdraviti i zahvaliti na dosadašnjoj podršci i da Vam mogu saopćiti dobre vijesti. Na žalost nasekirana i teškom mukom Vas obavještavam da je poslije kratke remisije došlo do relapsa tj. vraćanja bolesti kod moje kćerke. Nadam se da ćete ostati uz nas i da ćemo s Božijom i Vašom pomoći imati mogućnost dovršiti liječenje.
Zahvalna majka.
Uputstvo za uplate iz BiH:
UniCredit Bank dd Mostar
Kardinala Stepinca bb
NERVESA EJUPOVIĆ
BROJ RAČUNA KM: 3386902595215327
Uputstvo za ino-uplate:
UniCredit Bank dd
Kardinala Stepinca bb, Mostar
NERVESA EJUPOVIĆ
SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN CODE: BA39 3389 1040 2574 8519
BROJ RAČUNA EUR: 40219080001
Pomozimo Nervesi Ejupović
-
immuno
#2 Re: Pomozimo Nervesi Ejupović
Jucer je Nera trebala biti na promociji svih ovih diplomanata da slavi kraj uspjesnog studija al nazalost ona ceka nalaze i strahuje sta ce biti dalje da li ce opaka bolest opet da je pokori......nadajmo se da nece ucinimo i mi sto mozemo i koliko mozemo da ova nasa sarajka,bosanka jednog dana svoju diplomu moze koristiti i primjeniti ono sto je naucila .
Dragi forumasi,bosanci,dijasporci nije bitno koliko al dajmo da se sve sto treba za lijecenje nase Nere sprovede da bude zdrava .....
Dragi forumasi,bosanci,dijasporci nije bitno koliko al dajmo da se sve sto treba za lijecenje nase Nere sprovede da bude zdrava .....