Pomozimo Nervesi Ejupović

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
malena7

#1 Pomozimo Nervesi Ejupović

Post by malena7 »

Mislim da su više-manje svi upoznati sa njenom pričom. Studentica pete godine Ekonomskog fakulteta u Sarajevu prije par mjeseci počela je bitku za život nakon što joj je dijagnosticiran rak limfnih čvorova. Nakon liječenja hemoterapijama i radioterapijama, zahvaljujući pomoći dobrih ljudi koji su donirali novac, 23-godišnja Nervesa se vratila još jača, te čak i odbranila magistarski rad. No nažalost bolest se vratila. Pokažite humanost i pomozite ovoj mladoj djevojci!

Sinoć njena mama Nevzeta Ejupović na svom fb profilu je objavila:

Poštovani prijatelji,
Voljela bih da Vas mogu samo pozdraviti i zahvaliti na dosadašnjoj podršci i da Vam mogu saopćiti dobre vijesti. Na žalost nasekirana i teškom mukom Vas obavještavam da je poslije kratke remisije došlo do relapsa tj. vraćanja bolesti kod moje kćerke. Nadam se da ćete ostati uz nas i da ćemo s Božijom i Vašom pomoći imati mogućnost dovršiti liječenje.

Zahvalna majka.

Uputstvo za uplate iz BiH:

UniCredit Bank dd Mostar
Kardinala Stepinca bb
NERVESA EJUPOVIĆ
BROJ RAČUNA KM: 3386902595215327

Uputstvo za ino-uplate:

UniCredit Bank dd
Kardinala Stepinca bb, Mostar
NERVESA EJUPOVIĆ
SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN CODE: BA39 3389 1040 2574 8519
BROJ RAČUNA EUR: 40219080001
immuno

#2 Re: Pomozimo Nervesi Ejupović

Post by immuno »

Jucer je Nera trebala biti na promociji svih ovih diplomanata da slavi kraj uspjesnog studija al nazalost ona ceka nalaze i strahuje sta ce biti dalje da li ce opaka bolest opet da je pokori......nadajmo se da nece ucinimo i mi sto mozemo i koliko mozemo da ova nasa sarajka,bosanka jednog dana svoju diplomu moze koristiti i primjeniti ono sto je naucila .

Dragi forumasi,bosanci,dijasporci nije bitno koliko al dajmo da se sve sto treba za lijecenje nase Nere sprovede da bude zdrava ..... :bih:
Post Reply