POMOGNITE ZBOG LJUTIH PILA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Himera

#1 POMOGNITE ZBOG LJUTIH PILA

Post by Himera »

Raja de nek mi neko objasni kako ide postavljanje slika koje sam danas napravio na Bledu a fazon je u skupocjenim pilama ima sve a u glavnom su zastupane sve najjače firme od Lamba,Ferrarija,Mečki,Poršeeva,BMW-ejeva pa ima čak i lotus i Venturi na kojem bi cjena za prodaju u iznosu od 225000 evrića(sitno)a ko info još da je bio na čelu povorke Ferrari Enzo vlastništvo kuvajtskog šejka sa privremenom rezidencijom u madžarskoj i nako reče da nije ni osjetio bakšiš od 760000 evra za makinu.Ovo što bi danas je dio skupa koji se redovito održava u Austrijskom Feldenu(poznati kazino).

Haj ko če mi pomoč bujrum i dobrodošli
Lace

Post by Lace »

uploadujes slike sa svog kompjutera na ovu stranu http://www.imageshack.us/

i kada ti pokaze malu verziju slike. klikni na nju (otvara ti se velika slika), klikom na sliku desnim tasterom misa otvara se meni, idi na properties i selektuj link koji ti pokaze....taj link iskopiraj ovdje i obiljezi ga i klikni IMG (iznad prozora poruke) a ako ne ide na pocetku linka kucaj [img]a%20na%20kraju[/img]

:)
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

i sta bi sa tim ljutim pilama?????
Himera

Post by Himera »

The_Flyer2002 wrote:i sta bi sa tim ljutim pilama?????

:x :x :x :x :x :x :x da ga jebeš pođe da uradi ko što sam dobio savjet sve ti vja radim kad me ono upita a đe ti je POP 3 broj :x :x :x :x :x :x :x i tako ja to sve dok mi nije puko živac i nisam se izsovo izgalamio malo je falilo da ne razbijem sve skupa :x :x :x :x :x :x :x :x Najviše mi je izvukla živac treba kad je rekla de ti de pa onda džabe plačaj sve što si kupio samo ti budalo :x :x :x :x Malo je falilo da nije kroz prozor frcila :D :D :D :D
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

haj posalji mi na e mail pa ja cu postaviti
hoces?
Himera

Post by Himera »

Ma koliko sam bio ljut zaboravio sam napisati šta me tolko sjeba vic je naime u tome što mi primarni e-mail to je mail od operatera kablovskog interneta ne radi jer nemam digitalni ID da mogu da uploadam pa da se vidi tako da sam kontaktiro sa operaterom koji mi je reko da će sutra navratiti da mi to sredi pa molim za malo strpljenja :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hvala
Lace

Post by Lace »

Himera wrote:
The_Flyer2002 wrote:i sta bi sa tim ljutim pilama?????

:x :x :x :x :x :x :x da ga jebeš pođe da uradi ko što sam dobio savjet sve ti vja radim kad me ono upita a đe ti je POP 3 broj :x :x :x :x :x :x :x i tako ja to sve dok mi nije puko živac i nisam se izsovo izgalamio malo je falilo da ne razbijem sve skupa :x :x :x :x :x :x :x :x Najviše mi je izvukla živac treba kad je rekla de ti de pa onda džabe plačaj sve što si kupio samo ti budalo :x :x :x :x Malo je falilo da nije kroz prozor frcila :D :D :D :D

kakav pop3 :?
bug

Post by bug »

Himera wrote:Ma koliko sam bio ljut zaboravio sam napisati šta me tolko sjeba vic je naime u tome što mi primarni e-mail to je mail od operatera kablovskog interneta ne radi jer nemam digitalni ID da mogu da uploadam pa da se vidi tako da sam kontaktiro sa operaterom koji mi je reko da će sutra navratiti da mi to sredi pa molim za malo strpljenja :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hvala
:D :D :D :D :D ovaj gori od siljka :D:D
Post Reply