Prije svega, zelio bih da cujem vase misljenje,savjet,sugestiju,ako mogu sto dobronamjernije i cestite.Ljetos prilikom humanitarne akcije , dadnem neki prilog i neku odjecu,kad u isto vrijeme budu tu i pripadnici Turske vojne misije, u Euforu.Medju njima jedna predivna osoba ,prelijepe krupne oci.Malo po malo izlazimo mjesec dana frendly, kasnije to Boga mi proleti u 4 divna mjeseca nase intime i finog odnosa i veze.Morala se vratit nazalost kuci u Tursku, i novi premjestaj na krajnji istok.Sad se slabije cujemo.Elem htio bih da cujem Vasa misljenja, starija je 8godina od mene, meni je srednje dvadesete, IMA BOLESNO DIJETE OD 3 GODINE ,iz prvog braka, a trebao bih ubrzo da odem u Njemacku, da radim kao medicinar, i mislio sam poslati jedno 500;600 eura, kad zaradim za zdravlje, lijekove i obdaniste, tako mi je legla ka srcu, nemoguce opisati.Volio bih da cujem vas komentar, zrelijih starijih ljudi, zena i samohranih majki, kako bi ste Vi Osjecali,kad bi vam neki stranac s kojim ste bili par mjeseci to uradio??
Ako mogu sto koreketniji, iskreni komentari, bez zezancije , provokacija i sl. Hvala puno svima