Pomoć.... Zaj me...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

jale-sarajevo

#1 Pomoć.... Zaj me...

Post by jale-sarajevo »

E ovako... nisam mlad, nisam dijete, ovi mojih godina su uglavnom i ozenjeni :p imam strasan problem ljudi i neznam sta da radim... nekada pocetkom godine sam upoznao jednu curu, brzo je bio neki klik i poceli smo se dop na fbu... ja sam imao dugu vezu,ona takodjer al smo se dop, poceli izlaziti i raz i o vezama... u medjuvremenu sam ja prekinuo a ona je sama od sebe rekla da ce prekinuti jer se ne slaze s tim momkom, ne voli ga, ne odgovara joj nikako i tako... u tome smo mi poceli nesto mutiti, ona je prekinula i mi kao zajedno... nakon nekoliko mjeseci smo se posvadjali i nakon par dana me zove da idemo na kafu... izasli mi, ona place i kaze da se pomirila, kako joj je to greska i slicno... nastavili smo se cuti i sve je odgadjala prekid do momenta kada sam ja rekao da se vise necemo cuti ako prekine... i odmah je prekinula i sve je bilo ok opet... ma blistalo... neki opusteni prijateljski odnos sa malo kao u vezi... medjutim odjednom ja saznam da je prije nekoliko dana opet izasla 2 puta s tim momkom... ja je pitam jel se to pomirila a kaze da nije i da joj je to trebalo da rascisti sama sa sobom u glavi... i bila je zestoka svadja al eto opet se kao cujemo pa cemo polako... cura mi je stvarno legla, uvijek mi je sa njom zanimljivo, po 5 sati pricamo i ne dosadi mi, privlaci me, kroz vrijeme mi je stvarno pocela znaciti puno... al me je sada strah... sta da radim? :? da li da se natjeram i odem (al neznam kako jer mi znaci puno)... svjestan sam da bi to mozda bilo najbolje al kako... jednostavno nemogu... a s druge strane me tako strah da mi se isto ponovi... sta da radim ljudi, imal neko slicnih iskustava,.. jel opet laze.. sta cu... a zelim je i dalje... al da li da joj kazem da se vise do kraja razmisli ili se nastavim truditi uz ovo neko cudno stanje... ma sve bude super i onda naleti njenih ludih nekoliko dana i poslije opet sve super.... pomagajte...
Ramzess Veliki

#2 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by Ramzess Veliki »

Ma laže ...
Ostavi je najboljim prijateljima
Ostavi je vojnicima na odsustvu
Ostavi je ...
_thedude

#3 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by _thedude »

Mladicu cini mi se da pokusavas da skontas sta djevojka misli.
E vidis to ti je nemoguca misija, ili ti ga "pisi propalo".

Po pisanju bih rekao da si negdje oko 20, jako si mlad. Koliko ti je godina ?
Skontat ces ti sta treba. Samo to dodje vremenom.

Lijep pozdrav,
jale-sarajevo

#4 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jale-sarajevo »

_thedude wrote:Mladicu cini mi se da pokusavas da skontas sta djevojka misli.
E vidis to ti je nemoguca misija, ili ti ga "pisi propalo".

Po pisanju bih rekao da si negdje oko 20, jako si mlad. Koliko ti je godina ?
Skontat ces ti sta treba. Samo to dodje vremenom.

Lijep pozdrav,
Nazalost vise.. dosta vise... i nikada mi se nije desilo nesto slicno...
ćiribiribela

#5 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by ćiribiribela »

ako sam dobro shvatila: cura u dugoj vezi, pocne se dopisivati sa tobom i odjednom ne voli momka i ne odgovara joj, pocne mutiti sa tobom i raskine sa momkom, pa se posvadja sa tobom pa se opet vrati tom momku kojeg ne voli i koji joj ne odgovara...

Vidis li problem? :mrgreen: :mrgreen:
amiliana

#6 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by amiliana »

ćiribiribela wrote:ako sam dobro shvatila: cura u dugoj vezi, pocne se dopisivati sa tobom i odjednom ne voli momka i ne odgovara joj, pocne mutiti sa tobom i raskine sa momkom, pa se posvadja sa tobom pa se opet vrati tom momku kojeg ne voli i koji joj ne odgovara...

Image
todd_smith

#7 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by todd_smith »

ćiribiribela wrote:ako sam dobro shvatila: cura u dugoj vezi, pocne se dopisivati sa tobom i odjednom ne voli momka i ne odgovara joj, pocne mutiti sa tobom i raskine sa momkom, pa se posvadja sa tobom pa se opet vrati tom momku kojeg ne voli i koji joj ne odgovara...

nakon onog sto si ga slala u zenic/tuzlu gdje vec, ja kada vidim da ti nekoga ovdje savjetujes ili im pricas odmah znam da je to osudjeno na propast` :mrgreen:
jale-sarajevo

#8 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jale-sarajevo »

joooj wrote:Kao neko u slicnoj situaciji kao tvoja prijateljica/djevojka, mislim da ti je bolje da se udaljis dok ona zaista ne rascisti sa sobom odnosno s bivsim posebno jer je duga veza u pitanju bila.
a znam al je tesko... kako? :cry:
Officer Crabtree

#9 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by Officer Crabtree »

vrati se bivšoj dok još imaš kome jebiga
avetinja

#10 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by avetinja »

jale-sarajevo wrote:E ovako... nisam mlad, nisam dijete, ovi mojih godina su uglavnom i ozenjeni :p imam strasan problem ljudi i neznam sta da radim... nekada pocetkom godine sam upoznao jednu curu, brzo je bio neki klik i poceli smo se dop na fbu... ja sam imao dugu vezu,ona takodjer al smo se dop, poceli izlaziti i raz i o vezama... u medjuvremenu sam ja prekinuo a ona je sama od sebe rekla da ce prekinuti jer se ne slaze s tim momkom, ne voli ga, ne odgovara joj nikako i tako... u tome smo mi poceli nesto mutiti, ona je prekinula i mi kao zajedno... nakon nekoliko mjeseci smo se posvadjali i nakon par dana me zove da idemo na kafu... izasli mi, ona place i kaze da se pomirila, kako joj je to greska i slicno... nastavili smo se cuti i sve je odgadjala prekid do momenta kada sam ja rekao da se vise necemo cuti ako prekine... i odmah je prekinula i sve je bilo ok opet... ma blistalo... neki opusteni prijateljski odnos sa malo kao u vezi... medjutim odjednom ja saznam da je prije nekoliko dana opet izasla 2 puta s tim momkom... ja je pitam jel se to pomirila a kaze da nije i da joj je to trebalo da rascisti sama sa sobom u glavi... i bila je zestoka svadja al eto opet se kao cujemo pa cemo polako... cura mi je stvarno legla, uvijek mi je sa njom zanimljivo, po 5 sati pricamo i ne dosadi mi, privlaci me, kroz vrijeme mi je stvarno pocela znaciti puno... al me je sada strah... sta da radim? :? da li da se natjeram i odem (al neznam kako jer mi znaci puno)... svjestan sam da bi to mozda bilo najbolje al kako... jednostavno nemogu... a s druge strane me tako strah da mi se isto ponovi... sta da radim ljudi, imal neko slicnih iskustava,.. jel opet laze.. sta cu... a zelim je i dalje... al da li da joj kazem da se vise do kraja razmisli ili se nastavim truditi uz ovo neko cudno stanje... ma sve bude super i onda naleti njenih ludih nekoliko dana i poslije opet sve super.... pomagajte...

Ma vuče te za nos, i tebe i tog momka. Bolje ti je da ne dozvoliš da radi budalu od tebe. Ne zbog naroda, već zbog tvog obraza i časti. Moj prijedlog ti je goni to od sebe. Vidiš da mala voli da sjedi na dvije stolice, izmakni joj svoju, pa kada ljohne neka materi plače.
ćiribiribela

#11 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by ćiribiribela »

todd_smith wrote:

nakon onog sto si ga slala u zenic/tuzlu gdje vec, ja kada vidim da ti nekoga ovdje savjetujes ili im pricas odmah znam da je to osudjeno na propast` :mrgreen:

Pa eto, ti savjetuj. :mrgreen:
todd_smith

#12 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by todd_smith »

ćiribiribela wrote:
todd_smith wrote:

Pa eto, ti savjetuj. :mrgreen:
ja znam samo zajebavati :mrgreen:
solo2

#13 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by solo2 »

druze - predugo to kod tebe traje izgleda-
to lijepo odvedes i odradis svoj dio posla (jer to se trazi) a ako si odradio i onda nije ok - onda pisi propalo

stariji si pa ti je malo prpa, vidis svi se ozenili imaju djecu pa bi i ti - ko biva odgovara ti - ali, vjeruj nije to ono sto bi ti - ta >mladenka< nije za tu rabotu jer vidis da vaga a cim vaga - nista
ZenaZbrkovima

#14 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by ZenaZbrkovima »

Ti si tu samo da nadomjestis ono nesto sto joj s drugim fali. Poprilicno je ocito da nema namjeru raskrstiti s prvom vezom, i uz to jos trazi nacin da se ugodno smjesti na dvije stolice, a ni ti jos ne odmazes bas.
gilla

#15 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by gilla »

Nikad ne ganjaj te u dugim vezama izuzev za avanture, to su paćenice sa stigmom koja ce ih pratiti citav zivot a ti ces kontati u cemu grijesis.

Dopunjujes njenu vezu vjerovatno intelektom, razgovarate o svemu, razumijete se....dok je drugi pali vise, vjerovatno ga voli i dalje. NJoj sasvim dobro na 2 točka. Zensko sto moze slagati, ili sebe uvjeriti u nekakvu "istinu" moze malo ko.

Zelis je? Jel radite skupa pa je moras vidjati stalno? Daleko od ociju, daleko od srca.

Odfakaj to, more slobodnih cura u državi.
orhideya

#16 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by orhideya »

:D
Last edited by orhideya on 04/10/2017 10:41, edited 1 time in total.
spreca

#17 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by spreca »

Vidio si kako se izvode penali.....
kritichar

#18 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by kritichar »

Ma ja, ove s dugim vezama su uglavnom oštećene, prvo dopuste da se zaljube preko ušiju, pa se onda razočaraju i nakon toga godinama ližu rane

:mrgreen:
BackInBlack

#19 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by BackInBlack »

Druze .... smanji sa tim "......" jer ako slucajno udze moja djevojka na klix forum .... nadrljao sam xD
Kontace da sam ja sa sa nekog lijevog profila ... xD
Imam i ja obicaj .... tackice da pisem .... :D

.... pozzZ :)
jale-sarajevo

#20 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jale-sarajevo »

a svjestan sam da ste oko mnogih stvari u pravu.. al kada nazove pa svasta nesto prica.. pa obecava.. i kako nestati da me ne povuce? cemu se posvetiti.. hvala svima...
ZenaZbrkovima

#21 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by ZenaZbrkovima »

jale-sarajevo wrote:a svjestan sam da ste oko mnogih stvari u pravu.. al kada nazove pa svasta nesto prica.. pa obecava.. i kako nestati da me ne povuce? cemu se posvetiti.. hvala svima...
Budi musko.
klixoris

#22 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by klixoris »

jale-sarajevo wrote:a svjestan sam da ste oko mnogih stvari u pravu.. al kada nazove pa svasta nesto prica.. pa obecava.. i kako nestati da me ne povuce? cemu se posvetiti.. hvala svima...
Drugoj, slobodnoj djevojci :thumbup:
amiliana

#23 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by amiliana »

Ako je tebi stalo da se zavlacis sa njom slobodno ocito ti njoj sluzis kao oslonac kad sa ovim drugim zagusti da ima tebe, a ti naivan i dalje joj popustas i dajes joj priliku da se igra s tobom. Udalji se od nje vidis da riba ne zna sta hoce ili ocito voli jos uvijek bivseg trazi dalje
Last edited by amiliana on 08/01/2015 12:19, edited 1 time in total.
klixoris

#24 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by klixoris »

amiliana wrote:
Ako je tebi stalo da se zavlacis sa njom slobodno, ocito ti njoj sluzis kao oslonac kad sa ovim drugim zagusti da ima tebe, a ti naivan i dalje joj popustas i dajes joj priliku da se igra s tobom. Udalji se od nje vidis da riba ne zna sta hoce ili ocito voli jos uvijek bivseg trazi dalje
Ti kad (ako) pocnes ispravno koristiti zareze i tacke u svojim postovima, meni ce to biti toliko drago da cu se iste sekunde otici napiti i proslaviti...
Ko da sam ja u pitanju :D
Ramzess Veliki

#25 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by Ramzess Veliki »

jale-sarajevo wrote:
joooj wrote:Kao neko u slicnoj situaciji kao tvoja prijateljica/djevojka, mislim da ti je bolje da se udaljis dok ona zaista ne rascisti sa sobom odnosno s bivsim posebno jer je duga veza u pitanju bila.
a znam al je tesko... kako? :cry:
Predloži joj sex utroje sa tim dečkom, pa neka odluči koji je bolji. Ako te ne voli neće pristati. :oops:
Post Reply