a trebaju li nam dozvole da se postave kutije u slastičarne,kafiće na mjestima gdje je prometno ?
Npr,postaviti kutiju negdje u bašti,a zauzvrat tih par osoba koje bi pazile na kutiju da popiju po piće u tom lokalu i svima dobro..
Mene niko nije hapsiominjonja wrote:jel dozvoljeno da dijelimo letke po ferhadiji, a da me ne hapse? kontala sam sutra od 5 do 9 hodati, mislim da ce biti i raje zbog bascarsijskih, sutra je koncert.
joj moracu sutra ko nindza hodati hahahahkrompir i riza wrote:Mene niko nije hapsiominjonja wrote:jel dozvoljeno da dijelimo letke po ferhadiji, a da me ne hapse? kontala sam sutra od 5 do 9 hodati, mislim da ce biti i raje zbog bascarsijskih, sutra je koncert.a u pola dana smo dijelili .. Samo naprijed,super ideja
zvrk wrote:sad mi pade na um
sinoc je na grupi otac objavio analiticku karticu iz banke
ko ne zna
ukupno do sada u BiH je skupljeno oko 2000 KM
iz Cikaga 5000 KM
i privatne donacije neke oko 300
tako da ukupno ima 7 000 i nesto na racunu
dakle jos 33 000
MaNeTo wrote:zvrk wrote:sad mi pade na um
sinoc je na grupi otac objavio analiticku karticu iz banke
ko ne zna
ukupno do sada u BiH je skupljeno oko 2000 KM
iz Cikaga 5000 KM
i privatne donacije neke oko 300
tako da ukupno ima 7 000 i nesto na racunu
dakle jos 33 000
jel ima unicredit banka u inostranstvu? meni nisu uopste uzeli proviziju jer sam direktno u toj banci uplatila.sandoz11 wrote:Da li ima kakav povoljniji nacin slanja para, ja sam na 50 eura morao platiti 20 eura provizije banki,
nije mi zao para ali mi zao sto makar dio od provizije ne ode za pomoc ovoj bebi![]()
![]()

nema nista organizovano nego samo isprintas onaj plakatic sa prethodne strane i podijelis gdje raji stignes.LunaLati wrote:Trenutno sam u Sarajevu i ako treba preko vikenda volontirati, javite gdje, šta, kako, kada ?
minjonja wrote:nema nista organizovano nego samo isprintas onaj plakatic sa prethodne strane i podijelis gdje raji stignes.LunaLati wrote:Trenutno sam u Sarajevu i ako treba preko vikenda volontirati, javite gdje, šta, kako, kada ?