Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
- minjonja
- MaNeTo
#177 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
minjonja wrote:up
- MaNeTo
#178 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
MaNeTo wrote:minjonja wrote:up
-
Ghostbusters
#179 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Pozz @ll
Nemojte sta zamjeriti jer sam u frci velikoj , imam problema sa dobijanjem papira od KCUS za izmjestanje djeteta van BiH . Nemam nista protiv da organizujete takvu akciju ali ako mi budu trebali neki papiri koje ja nemogu dobiti ja nemam sta tu traziti
nadam se da me razumijete. Svaka pomoc od vas je dobro dosla HVala vam unaprijed ako nista zbog toga sto mislite na Vedada imate od mene sve moguce dozvoze . Evo ide i predracun ako ima ko zamolio bi da dobro razumije Njemacki jezik da mi prevede predracun bio bi mu zavalan.Ja koliko sam razumio ovdje sto pise da ovo nije fiksan racun da bi se mogao i povecati 

HVALA VAM SVIMA JOS JEDNOM.
Ušanović Selvedin
Nemojte sta zamjeriti jer sam u frci velikoj , imam problema sa dobijanjem papira od KCUS za izmjestanje djeteta van BiH . Nemam nista protiv da organizujete takvu akciju ali ako mi budu trebali neki papiri koje ja nemogu dobiti ja nemam sta tu traziti

Ušanović Selvedin
- MaNeTo
#180 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Ghostbusters wrote:Pozz @ll
Nemojte sta zamjeriti jer sam u frci velikoj , imam problema sa dobijanjem papira od KCUS za izmjestanje djeteta van BiH . Nemam nista protiv da organizujete takvu akciju ali ako mi budu trebali neki papiri koje ja nemogu dobiti ja nemam sta tu trazitinadam se da me razumijete. Svaka pomoc od vas je dobro dosla HVala vam unaprijed ako nista zbog toga sto mislite na Vedada imate od mene sve moguce dozvoze . Evo ide i predracun ako ima ko zamolio bi da dobro razumije Njemacki jezik da mi prevede predracun bio bi mu zavalan.Ja koliko sam razumio ovdje sto pise da ovo nije fiksan racun da bi se mogao i povecati
Ušanović Selvedin
- MaNeTo
#181 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
krompir i riza wrote:MaNeTo wrote:up up up up up upkrompir i riza wrote:up
-
boni kola
#182 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Ghostbusters wrote:Pozz @ll
Nemojte sta zamjeriti jer sam u frci velikoj , imam problema sa dobijanjem papira od KCUS za izmjestanje djeteta van BiH . Nemam nista protiv da organizujete takvu akciju ali ako mi budu trebali neki papiri koje ja nemogu dobiti ja nemam sta tu trazitinadam se da me razumijete. Svaka pomoc od vas je dobro dosla HVala vam unaprijed ako nista zbog toga sto mislite na Vedada imate od mene sve moguce dozvoze . Evo ide i predracun ako ima ko zamolio bi da dobro razumije Njemacki jezik da mi prevede predracun bio bi mu zavalan.Ja koliko sam razumio ovdje sto pise da ovo nije fiksan racun da bi se mogao i povecati
Ušanović Selvedin
- MaNeTo
#183 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Bebaro drzi se 
- minjonja
#184 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
slabo se vidi procitati ali sam skontala da je 10% od ove cijene ustvari visak koji su kao uracunali da bude visak za ne daj Boze. ako se budu desile neke stvari koje ce zahtijevati dodatni tretman, to ce se morati posebno platiti. na kraju kad ga operisu dobicete krajnji racun i ako bude iznosio vise od ovog predracuna moracete vi dodati koliko bude trebalo, a ako taj racun bude manji od predracuna, vrati ce se.Ghostbusters wrote:Pozz @ll
Ušanović Selvedin
e zvrk hoces li ti onda gledati da izganjas te neke dozvole sta li vec treba? onda nek se postavi jedan sto ispred katedrale i tu nek bude par ljudi, a ostali da hodaju po gradu i dijele letke.
- MaNeTo
#186 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
hardshine wrote:up
-
boni kola
- MaNeTo
#188 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
MaNeTo wrote:hardshine wrote:up
- minjonja
#189 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
boni kola wrote:up za Vedu
- MaNeTo
#190 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
minjonja wrote:boni kola wrote:up za Vedu
- MaNeTo
#193 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
hardshine wrote:up
-
zvrk
#194 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Molim sve koji mogu odvojiti vrijeme za ovu akciju da mi se jave na pp da se dogovorimo jer nam trebaju dozvole od opcina pa da vidimo koliko nas je i kada cemo raditi
- MaNeTo
#195 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
[quote="zvrk"]Molim sve koji mogu odvojiti vrijeme za ovu akciju da mi se jave na pp da se dogovorimo jer nam trebaju dozvole od opcina pa da vidimo koliko nas je i kada cemo raditi[/quote]
- vjesticanametli
#196 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
javi se na pp prevescu ja papireminjonja wrote:slabo se vidi procitati ali sam skontala da je 10% od ove cijene ustvari visak koji su kao uracunali da bude visak za ne daj Boze. ako se budu desile neke stvari koje ce zahtijevati dodatni tretman, to ce se morati posebno platiti. na kraju kad ga operisu dobicete krajnji racun i ako bude iznosio vise od ovog predracuna moracete vi dodati koliko bude trebalo, a ako taj racun bude manji od predracuna, vrati ce se.Ghostbusters wrote:Pozz @ll
Ušanović Selvedin
e zvrk hoces li ti onda gledati da izganjas te neke dozvole sta li vec treba? onda nek se postavi jedan sto ispred katedrale i tu nek bude par ljudi, a ostali da hodaju po gradu i dijele letke.
-
Ghostbusters
#197 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
Evo sutra ce biti prevedeni papiri kod sudskog tumaca , izasla je zena u susret i uradice ih sutra tako da ne morate se zahmeniti ako vec niste poceli.Postavicu ih sutra.
- vjesticanametli
#198 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
nemoj placati ako ne moras..............za ubuduce da znasGhostbusters wrote:Evo sutra ce biti prevedeni papiri kod sudskog tumaca , izasla je zena u susret i uradice ih sutra tako da ne morate se zahmeniti ako vec niste poceli.Postavicu ih sutra.
-
zvrk
#199 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
[/size][/quote]MaNeTo wrote:[quote="zvrk"]Molim sve koji mogu odvojiti vrijeme za ovu akciju da mi se jave na pp da se dogovorimo jer nam trebaju dozvole od opcina pa da vidimo koliko nas je i kada cemo raditi
@minjonja
ja ujutro zovem opcine da vidim sta nam treba
danas sam dobila od prijatelja na mail obrasce za zahtjev
ali da vidim sta nam treba od dokumenata i mozemo li mi, bez da mucimo oca da dolazi na te sastanke - da dobijemo dozvolu
molim te javi se na pp
i racunajte, ovisno od sutrasnjih rezultata iz opcina - da se nadjemo i dogovorimo sve
mislim da treba i ispred bbi-ja da bude punkt
a ako nas bude dovoljno i na vilsonovom u predvecernjim satima
-
Ghostbusters
#200 Re: Pomoc za malu bebu Vedada Usanovica!
zvrk ti reci sta ja trebam i ja cu uraditi, samo kome treba otici i koga treba nazvati, dijete mi je otici cu na mars ako treba.