Ne znam sta da radim sa njima,ima li neko od vas ikakvu ideju ili rjesenje,gdje da ih smjestim na sigurno.. Van ih ne mogu izbaciti jer bi uginuli,ili bi ih psi rastrgali jer ih ovdje na Kosevskom Brdu ima jako mnogo.
Unaprijed hvala
Moderator: anex
Bella_ wrote:nisam se javljala jer su mace bile još male i dojili su pa sam čekala da malo porastu ,sada bi mogli i da se odvoje od mame mada su stari tek mjesec i tri dana ali zadržat ćemo ih još bar desetak dana da doje .Npisala sam prije da im je mamu udarilo auto ,živa je ali ne može na zadnje noge,vjerovatno joj je oštećena kičma ali može da jede i doji ,ali zato ja imam pune ruke posla ćisteći je a i kuća se čuje ali zbog velike ljubavi prema životinjama nekako ćemo izdržati.Maca će se vjerovatno morati uspavati a ja nemam snage za to.Eto takva je situacija kod nas.Voljela bih da nisam toliko slaba na životinje jer me to strašno optrečuje ali šta je tu je to ne mogu promijeniti.Stavit ću sutra slike svih mačića sa mamom.Od njih pet jedna je cura a četiri su momka.Valjda će biti bolje sreće od mame.