pomoc za kupovinu auto radija sa cd-om
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
nicko
#1 pomoc za kupovinu auto radija sa cd-om
plizz pomozite gdje mogu kupiti auto radio sa cd-om u Sarajevu,onako povoljno a i kvalitetno(po mogucnosti). HVALA 
-
zgembo adislić
prilicno povoljno i kvalitetno se moze naci u Mobil Mediji na Malti...imas i Kenwood u Patkama BB al da je bas povoljno i nije...a probaj i u oglasima..ima dosta raje koja nabavlja robu u PX-u...ili nadji nekoga ko radi kod ovih stranaca da ti to usemi...to je definitivno najpovoljnije...
-
ivy2383
#3 Re: pomoc za kupovinu auto radija sa cd-om
Jel može u susjedstvu preko granicenicko wrote:plizz pomozite gdje mogu kupiti auto radio sa cd-om u Sarajevu,onako povoljno a i kvalitetno(po mogucnosti). HVALA
...moj brat je nedavno kupio auto radio cd+mp3...i ima još svakakve neke opcije koje me nisu zanimale...ali skroz super izgleda i kvalitetan je...sad ne znam kako se tamo kreću cijene te tehnike...ali on ga je platio kojih 800kn...pa ako ne nadješ u Sa...dodji preko granice ili ako znaš nekoga nek ti kupi
-
ado-šampion
Vidi u Mobil Mediji na Malti, tamo ti je najpovoljnije, tako da možeš naći CD player (bez MP3) za 190 km (Sony) do 230 km (Pioneer). Ja ti preporučujem da dodaš nekih 30-40 maraka i kupiš Pioneer umjesto Sonyja, jer je puno bolji.
-
JD
Vidi nesto ako vec uzimas cd player, uzmi mp3, jer razlika u cijeni nije prevelika, a dobijas mnogo.
Imas npr Sony Xplod cd mp3 player u Mobil Media, kosta oko 300 KM, ako ne i manje, jer ja kad sam ga gledao prije jedno po godine je bio 305 KM, znaci sad moze biti samo jeftiniji.
Kenwood i Pioneer mp3 playeri su vec malo skuplji, znaci oko 350-400 KM.
Uglavnom sve zavisi koliko love imas, koliko para toliko muzike hehe
Imas npr Sony Xplod cd mp3 player u Mobil Media, kosta oko 300 KM, ako ne i manje, jer ja kad sam ga gledao prije jedno po godine je bio 305 KM, znaci sad moze biti samo jeftiniji.
Kenwood i Pioneer mp3 playeri su vec malo skuplji, znaci oko 350-400 KM.
Uglavnom sve zavisi koliko love imas, koliko para toliko muzike hehe
-
nineac
Ako dolaziš u zenicu možeš uzeti Pioneer DEH 3600 MP za oko 350 Km (ja imam u svom autu) 4x50W, MOSFET pojačalo, dva izlaza za pretpojačala, MP3, D4Q, mogućnost štimanja frekvencijskog odziva pojačala itd! A cijena možda može biti i niža.
Ako si zainteresovan javi se, pa ću te uputiti čovjeku koji drži tu prodavnicu!
Ako si zainteresovan javi se, pa ću te uputiti čovjeku koji drži tu prodavnicu!