Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
molim dobre ljude da pomognu...vezano je za mountain bike marke scott ukraden 11.06.2012
oko 11 sati ujutro. sve se desilo u pofalicima uz trku i jurnjavu ali na zalost neuspjeso
mrnjauu wrote:molim dobre ljude da pomognu...vezano je za mountain bike marke scott ukraden 11.06.2012
oko 11 sati ujutro. sve se desilo u pofalicima uz trku i jurnjavu ali na zalost neuspjeso
mrnjauu wrote:molim dobre ljude da pomognu...vezano je za mountain bike marke scott ukraden 11.06.2012
Pa u banci je bila tolika guzva da stvarno ne pamtim kad je zadnji put bilo tako. Na zalost sam ga kasno primjetio, tek kod aspeka....tako da sam istrcao i po belaju na raskrsnici nigdje auta, znaci uopste saobracaja nije bilo nisam mogao vjerovati. I pola metra mi je trebalo da ga uhvatim samo sto je se on okrenuo i onako u zijanu poceo brze vozit, to je za mene bio sah mat :-(
A biciklo je bilo vezano, usput receno a on je presjekao sajlu!
a ujutro kad krenem na posao upratim ovog scota,bacim pogled malo jer je lud bajk pravo ali mi bas cudno da od onoliko raje ondje,guzve na parkingu niko nista...
Znaci biciklo je novo...31 marta kupjeno, tako da nema ogebotina nikakvih. Ima ispod cica torbicu takodjer marke scott i to je to. Lopov je imao plavu trenerku sa floroscentno zelenom bojom sa strana, kacket plavi i tene takodjer boje floroscentno zelene sa torbicom oko vrata. Nekih 1.85 visine , mrsaviji, nekih 40 godina.
Jbg alibegoa, nazalost nisam na vrijeme kupio kako treba spravu za zakjucavanje i desilo se ovo sto se desilo :-(
Masmani, mvakva bicikla se ne farbaju vec dalje tale za 2 do 3glave
Smak nije, vec sam provjerio tnx