Pomoc u vezi naziva!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Max.Cherry
#1 Pomoc u vezi naziva!
Pjesma 1: Dance stvar, refren ide, "It's closing time, hope you gonna make it..."
Pjesma 2: Takodjer dance stvar, ali tekst se uglavnom sastoji od riječi, "heya heya heya-ey hey... heya heya heya-ey ey ey..."
Znam da nije puno, ali ako kome sta naumpadne, bujrum help. [/b]
Pjesma 2: Takodjer dance stvar, ali tekst se uglavnom sastoji od riječi, "heya heya heya-ey hey... heya heya heya-ey ey ey..."
-
kanzleramt
#4 Re: Pomoc u vezi naziva!
Max.Cherry wrote:Pjesma 1: Dance stvar, refren ide, "It's closing time, hope you gonna make it..."
ovaj duhovni text "heya heya heya-ey...heya heya heya-ey ey ey..." podsjeca na scooter-a
-
ma_zdraoooo
A mene na "Vojnik Srece" - Dino Merlin
Ma i meni se cini da je Outkast - Hey ya. Ali ta stvar nije dance.
Ma i meni se cini da je Outkast - Hey ya. Ali ta stvar nije dance.
-
Urban_Gentleman
Prvu pjesmu izvode Tom Novy & Lima,pjesma se zove TAKE IT
a ovu drugu tesko ce ko skontat
a ovu drugu tesko ce ko skontat
-
Urban_Gentleman
Ipak mi naumpade ova druga
Eto cherry probaj David Morales - How Would You Feel
Uglavnom ako sam pogodio dodjes mi veliku milku
Eto cherry probaj David Morales - How Would You Feel
Uglavnom ako sam pogodio dodjes mi veliku milku
-
Max.Cherry
Dugo ja nisam provjerav'o ovo... hvala za sve odgovore. Za Novyja i Limu sam skonto, i to sam skinuo vec. Ali, ova druga me jos j.be pravo. Vrti se stalno na Miru, cak mi je ona voditeljica jednom rekla kako se zove (u nazivu ima rijec Way, i to je u sustini ono way-o-way-o-wayo...), ali sam ja zaboravio naziv, nakon sto sam sate proveo na netu trazeci da je skinem. Dakle, imamo nove informacije, mozda to pomogne. ALi sigurno treba pjeva, pjesma ima jasan ritam od pocetka do kraja, glupav tekst, i pri kraju takodjer pjeva, "dam-dam-dam-dam-da-da-da-da-dam..."
Eh, da ova moja hanuma nije tako dobra ko sto jest, nikad ja ovo ne bih trazio...
Eh, da ova moja hanuma nije tako dobra ko sto jest, nikad ja ovo ne bih trazio...
-
Max.Cherry
-
kanzleramt
i ja trazim jednu dance stvar, nepostoje vokali samo jedna prelijepa linjia bassa uz minimalnu melodiju s sasvim malo acida ,svirana je u setu jednog nepoznatog dj-a na nepoznatom partyu godine 1996 [nazalost nemamtog seta vise]
ajd da vidimo moze li ko ovo skontati

ajd da vidimo moze li ko ovo skontati