Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:PAzi, da je postupio kako treba, ja bih prva pomogla....
a svakako mi ova tema TAAAAAAAAAAKOOOOOO poznato izgleda....
ili se tripujem, ili je vec bila....
mIRCerka wrote:PAzi, da je postupio kako treba, ja bih prva pomogla....
mIRCerka"]PAzi, da je postupio kako treba, ja bih prva pomogla....
mIRCerka"]PAzi, da je postupio kako treba, ja bih prva pomogla....
pa ne fakat,neozbiljno je pristupio,a kao sto neko rece da se javio privatno,svako bi mu izasao u susret.
pa nek on ide kod "jarana"ali zar taj jaran nemi ni jednu ,jedinu drugaricu,poznanicu,pa da se slika sa njom??
PITARKA_SA wrote:pa ne fakat,neozbiljno je pristupio,a kao sto neko rece da se javio privatno,svako bi mu izasao u susret.
pa nek on ide kod "jarana"ali zar taj jaran nemi ni jednu ,jedinu drugaricu,poznanicu,pa da se slika sa njom??
PITARKA_SA wrote:pa ne fakat,neozbiljno je pristupio,a kao sto neko rece da se javio privatno,svako bi mu izasao u susret.
mozda jaran ima samo "poznanike"
vidis,na to nisam ni pomislila
hvala ti,sto si mi rasvijetlijo ovu situaciju
Ama ljudi, kako ne kontate dolazi kod, hm, ''prijatelja'', a familiji je rekao da ''ide kod djevojke''. Sto li to nije smio reci da ide kod ''prijatelja'' . Jednostavno, njegov ''prijatelj'' je FU-DO.
mr_orange wrote:Ama ljudi, kako ne kontate dolazi kod, hm, ''prijatelja'', a familiji je rekao da ''ide kod djevojke''. Sto li to nije smio reci da ide kod ''prijatelja'' . Jednostavno, njegov ''prijatelj'' je FU-DO.
Dejan me je ovlastio da licitiram posto bolje znam domace trziste.
Ovih 2200 eura nije van njegovog dometa.
OK, da pocnemo: postavi sliku na forum da vidimo robu.