Molim forumaše za pomoć.Roditelji treba da putuju u Manheim Njemačka/mislim da sam ispravno napisala/ avionom u decembru, ali ne znaju koji je najbliži aerodrom , da li je jeftinije putovati iz Zagreba ili Sarajeva, šta mogu posjetiti tamo , kuda u šoping i sl.
Stoga ako neko već živi tamo ili je bio u posjeti , ako može da mi pomogne savjetom , prijedlogom i sl.
Unaprijed zahvalna.
pomoć
Moderator: anex
- MyCore
#2 Re: pomoć
googlegooglegoogle 
-
sarayewo
#3 Re: pomoć
Nisam nikad bio, ali evo da budem korisniji od @MyCore pogledah malo online za putovanje... Iz Sarajeva ti je najisplatnije letiti za Frankfurt pa onda imas nekih sat vremena voznje do Mannheima... Let iz Sarajeva za Mannheim ima minimalno 2 presjedanja i pravo su skupi, pa na to zaboravi.
U svakom slucaju, kayak.com pa pogledaj opcije.
U svakom slucaju, kayak.com pa pogledaj opcije.
-
SaMaster
#4 Re: pomoć
Najblizi aerodrom ti je FRANKFURT. Let iz Sarajeva imas redovno preko Lufthanse ili Austrian Airways( uglavnom STARALLIANCE). Let je preko Beca. Znaci jedno presjedanje.
Sa aerodroma iz Franfurta imas direktnu liniju vozom do Mannheima. Otprilike 25min voznje.
Ako te jos nesto interesuje, jer ja stallno putujem na toj relaciji, stim da idem do Karlsruhe, preko Mannheima
Sa aerodroma iz Franfurta imas direktnu liniju vozom do Mannheima. Otprilike 25min voznje.
Ako te jos nesto interesuje, jer ja stallno putujem na toj relaciji, stim da idem do Karlsruhe, preko Mannheima
-
švicarska
#5 Re: pomoć
Super , hvala ti , ako još može reci mi gdje da se ide u šopingSaMaster wrote:Najblizi aerodrom ti je FRANKFURT. Let iz Sarajeva imas redovno preko Lufthanse ili Austrian Airways( uglavnom STARALLIANCE). Let je preko Beca. Znaci jedno presjedanje.