Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moje se staklo na vratima slomilo od propuha mislim da je bilo (mutno) oko 8KM,eh sad pošto je mama kupovala sjećam se da je to bilo onim putem od pijace otoka gdje je astro prema grasu tamo negdje kad se pođe žici.(jesam objasnila )pa eto možda ako neko zna tačno ulicu mor ti pomoći ili gdje se tačno staklar nalazi...
a to 50-70 je skupo,samo ne znam jel duplo i jesul se dva razbila...et...
je li ti digitalna masina pa se sama zakljuca..
ako jeste vjerovatno si nasilno pokusala otvoriti a ona jos nije svoje zavrsila..
helem preporucujem ti da ukljucis ispiranje+centrifugu ili samo centrifugu i cekas da se nakon toga sama ugasi
ma znam i meni se to znalo desiti.. nece ti se ona sama otvoriti mozda je ostalo jos vode u njoj tako da samo ukljuci spin to je 10 min i pusti je da se sama ugasi i otkljucat ce se sama - mora!
evo meni propuh zatvori vrata ulazna u stan i nemogu vise da udjem. sad pisem sa mobilnog i stojim ispred vrata. ugleda ovu temu pa da nebi otvarao novu recite mi kako da udjem u stan!!?
Priorat wrote:evo meni propuh zatvori vrata ulazna u stan i nemogu vise da udjem. sad pisem sa mobilnog i stojim ispred vrata. ugleda ovu temu pa da nebi otvarao novu recite mi kako da udjem u stan!!?
ktj bre
ne znas ti kako je to brinuti se o domacinstvu, e neka sad, crkni pred vratima
Priorat wrote:evo meni propuh zatvori vrata ulazna u stan i nemogu vise da udjem. sad pisem sa mobilnog i stojim ispred vrata. ugleda ovu temu pa da nebi otvarao novu recite mi kako da udjem u stan!!?
ktj bre
ne znas ti kako je to brinuti se o domacinstvu, e neka sad, crkni pred vratima
što se ismijah na ovoj temi...harambašice ne tvojim mukama već izvalama
Hemera wrote:Jesil probala kao pritisnut vrata s vanjske strane dok se ne čuje ono škljoc?
ima kao neko dugme pored filtera, to sam okrenula i sad se vrata otvaraju (mehanicki) tako cu morati i ubuduce. Pere kao i uvek, sve u redu, ali se eto vrata sje*ala