Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako posto pirjatelju hocu da posaljem neki dio za automobil chrysler tezine oko pola kilograma koji je najbolji nacin slanja i preko cega da posaljem..
Saljem dio iz kanade u bosnu..
razmisljao sam preko fedexa ali neznam bas kako to funkcijonise i koliko kosta..Dali je neko nekad nesta slao iz amerike - kanade u bosnu neka javi hvala unaprijed !!
StudioBa wrote:Ovako posto pirjatelju hocu da posaljem neki dio za automobil chrysler tezine oko pola kilograma koji je najbolji nacin slanja i preko cega da posaljem..
Saljem dio iz kanade u bosnu..
razmisljao sam preko fedexa ali neznam bas kako to funkcijonise i koliko kosta..Dali je neko nekad nesta slao iz amerike - kanade u bosnu neka javi hvala unaprijed !!
Pitaj Grunfa!
salim se, koliko ja znam FedEx je jeftiniji od DHL-a, raspitaj se malo ba. Dolazi meni kuma iz Toronta u Sarajevo za koji dan, ali mi bezze da je koristim za takve stvari.
StudioBa wrote:Probo sam kazu 15 dana moze da putuje to a sto je najgore ne garantuju dace stici 100 % a saljem dio vrijedan 250 $ tako da mi je to nesigurno..
pa jarane ako vec saljes dio od 250$ ne kontam te sto ti je zao jos platiti nekih 30$ za DHL ili FEDEX i biti siguran da ce dio stici na pravu adresu
DHL uzimao 80 KM za pasos od 5 dkg iz Europe do Sarajeva, to tvoje je dzaba, a ni obicna postarina nije jeftina. Najbolje nadji nekoga ko ide u ove krajeve.
Ma nista odlucio sam preko fedexa bar je i sigurno izgleda da nema drugog nacina.. Nasao sam par ljudi koji idu al svi idu tamo negdje avgustom tako da je previse to cekati..Hvala na pomoci svima
Salji Express postom. To ce nasa posta pruzeti i dostaviti za nekih 5-6 dana. nezaboravi staviti racun u paket da nebi nasi carinici od oko procjenjivali!
Vjerovao ili ne ali je kod mene kolega sa faxa dobio laptop sa Novog Zelanda, poslano obicnom postom. Platio dodatnu carinu i sve bilo kako treba, samo dobro upakuj i to je to.
Ja sam prije par dana posla iz Kalifornije za Kinu paket tezine oko 10lb, recimo 5kg za $90. Slao expres postom USPS 5-7 business dana, i dobijes onaj tracking broj da vidis dokle je stiglo i jeli stiglo. Eto ako sta ova info moze pomoci