Pomoc !!!
Moderator: Benq
-
tajras
#1 Pomoc !!!
Upao mi je Samsung Galaxy S2 u wc solju,nakon mozda 20 min sam ga rastavila,posusila i ostavila u rizi 2 dana....kada sam ga upalila,prvo mi je svjetlo na ekranu bilo slabo i neke tanke linijice duz cijelog ekrana,kada sam pojacala osvjetljenje te linije su kao nestale...ali kada sam ga ugasila i poslije upalila i pojacala svjetlost na max,to max je jedva vidljivo...I tako mi je i sada...Sve ostalo radi,ali ekran je pretaman.....Da li je neko imao slican problem ili moze da pretpostavi o cemu se radi?To se desilo prije 7-8 dana.
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
-
samo pozitiva
#2 Re: Pomoc !!!
jeben vakat, vise ni nuzdu ne mozes bez telefona obaviti 
-
tajras
#3 Re: Pomoc !!!
Kad bi ti rekla da nisam vrsila nuzdu vec se kupala,stavila mob na ogledalo da svira,on je sa ogledala skocio u lavabo,iz lavaboa direktno u wc , ti mi ne bi vjerovaosamo pozitiva wrote:jeben vakat, vise ni nuzdu ne mozes bez telefona obaviti
-
samo pozitiva
#4 Re: Pomoc !!!
nevjerovatnotajras wrote: ...stavila mob na ogledalo da svira,on je sa ogledala skocio u lavabo,iz lavaboa direktno u wc , ti mi ne bi vjerovao...
- Benq
#5 Re: Pomoc !!!
S2 atleticar neki...
-
tajras
#6 Re: Pomoc !!!
Lako se vama zezat,a meni stvarno nije smijesno....Zar stvarno nikad niko nije imao slican slucaj s tim tamnim ekranom??Sve ostalo radi dobro....I ne znam dal da ga nosim u servis,zanima me konkretno koji dio se zaduzen za to svjetlo na zaslonu koje mi je otislo?? 
- Benq
#7 Re: Pomoc !!!
Malo se salimo , sto se tice telefona, mozemo mi sad nabrajat sta moze biti ali kako god okrenes servis ga mora otvoriti i pogledati detaljno plocu. Nije strano da pokvasen mobitel jednostavno dodje sebi nakon nekoliko dana i da proradi sve kako treba, komsinici je prije mjesec upala nokia lumia u wc solju , drzala je u rizi 24 sata , kad god je pokusa upalit mobitel samo zavibrira i nista ne baca na ekran. Ostavila ga jer nije imala para za servis , i upali ga nakon nekoliko dana i mobitel radi kao da nista nije ni bilo
.
-
nargila.ba
-
tajras
#9 Re: Pomoc !!!
NIsta,glava me zabolila vise od citanja po netu....Neka stoji ovako tamno i sta cu mu ja...dok traje,trajeBenq wrote:Malo se salimo , sto se tice telefona, mozemo mi sad nabrajat sta moze biti ali kako god okrenes servis ga mora otvoriti i pogledati detaljno plocu. Nije strano da pokvasen mobitel jednostavno dodje sebi nakon nekoliko dana i da proradi sve kako treba, komsinici je prije mjesec upala nokia lumia u wc solju , drzala je u rizi 24 sata , kad god je pokusa upalit mobitel samo zavibrira i nista ne baca na ekran. Ostavila ga jer nije imala para za servis , i upali ga nakon nekoliko dana i mobitel radi kao da nista nije ni bilo.
-
samo pozitiva
#10 Re: Pomoc !!!
jos bolje ako ga mozes rastaviti pa staviti ponovo (ovo si trebala odmah) u rizi ili silica gel par dana pa vidi ima li habera
za sve ostalo, pravac servis