Pomoc, savjet...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#51 Re: Pomoc, savjet...

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:
Ramzess Veliki wrote: svaka koju sam ostavio ili je ona ostavila mene bila bi mi možda ista ako ne i bolja supruga od sadašnje, znači sve je to u nekim nijansama pa kako nas zapadne.

kako si ovo zakljucio bas me interesuje :lol:
Sad ozbiljno ... poudavale se, imaju djecu, skladan brak (manje-više :D ). Nekad nekog sretnem pa počne priča, spomenu se, dobije se odgovor ... a svaka koju sam ostavio bila je poslije vrlo tražena samim tim što je bila samnom, znaju ljudi da ja neću svakakve vodati ... čak sam imao i kamp za provjeru, nešto kao ove Bazuke Ninja ratnici ali prošireno i na rukovanje šporetom i usisavačem, pa vještine sa magičnom krpom ... :D
Eto ja ozbiljno odgovorio. :thumbup:
shmizlica

#52 Re: Pomoc, savjet...

Post by shmizlica »

ramke, da te nema valjalo bi te izmisliti :mrgreen:
Klitemnestraaa

#53 Re: Pomoc, savjet...

Post by Klitemnestraaa »

Problem i jeste sto je danas sve zamjenjivo. Izgubis voljenu osobu, nema frke, imas rezervu... Interesuje me kako mozes pogledati u svog partnera i biti svjesna da si zamjenjiva u kratkom roku? Ne boli te to? Danas su vam partneri izgleda postali kao telefoni, danas imas jednog super, sutra iza coska vec ceka novi i bolji... jadno[/quote]
:thumbup: :thumbup:[/quote]

:thumbup:
fantom slobode

#54 Re: Pomoc, savjet...

Post by fantom slobode »

ne treba mijesati zenu, nesto sto se treba cijeniti, sa onim neuspjelim pokusajima imitacije. Odmah taj slucajno navedeni nedavno spomenuti omjer izgleda sasvim drugacije. (neko izjavi 97% - 3%) Monstrumi :-D na jednu stranu, kompletna prava zena na sasvim drugu. Lako i brzo primjetivo, bez obzira koliko se kreature pretvarale.
Ramzess Veliki

#55 Re: Pomoc, savjet...

Post by Ramzess Veliki »

Klitemnestraaa wrote:Problem i jeste sto je danas sve zamjenjivo. Izgubis voljenu osobu, nema frke, imas rezervu... Interesuje me kako mozes pogledati u svog partnera i biti svjesna da si zamjenjiva u kratkom roku? Ne boli te to? Danas su vam partneri izgleda postali kao telefoni, danas imas jednog super, sutra iza coska vec ceka novi i bolji... jadno
:thumbup: :thumbup:[/quote]

:thumbup:[/quote]
Ko dir'o, ko ružio? :D
Nije to baš tako, malo te puk'o crnjak. Pitanje je ponude i potražnje, kao i kvalitete robe, jer nije sve u pakovanju i dobroj ambalaži, treba roba da ima i duži vijek trajanja, a ne da se pokvari brzo nakon upotrebe.
8-)
Post Reply