Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
-
AdnanSA
#26 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Zar ima neko da još nije putovao do Zagreba autom? Imaš li auto kartu ili nešto slično? Ako pojma nemaš ni gdje je Zagreb ni kako tamo stići onda nemoj ni kretati sam nego povedi nekog iskusnog sa sobom da ne nastradaš negdje uz put. Pa šta sve ljudi ne pitaju po forumima.
- Vares City
#27 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Jel' ovo sega il' proba kako postavit' novu temuzahir_ba wrote:Evo, trebam za koji dan krenuti autom sa Ilidže prema Zagrebu, kako najbrže, najkraće doći do tamo?
Ima li koja dobra duša da mi detaljno objasni kamo da idem, nikad se tako daleko nisam vozio, ne znam ni na koju stranu da krenemkoliko bi mi u prosjeku trebalo vremena da dođem tamo bez nekih nepredviđenih zastoja?
A TEMEEEEE
Najbolje ti je PJESKE,..a moras dooobro pratiti putokaze,..i nemoj preBzo hodati,kazne su
-
mr`mirza
#28 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Potpisujem, cca za 4pojedinac wrote:Sarajevo => Zenica => Doboj => Derventa => Bosanski Brod / Slavonski Brod => Zagreb
samo pravo bez skretanja [dobro prati putokaze]
Tamo si za 4 - 6 sati.
- Fair Life
#29 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Google Earth
Directions Sarajevo (adresa) - Zagreb (adresa)... i to ti je to.
469 km, oko 5 sati i 49 minuta voznje.
- slavkoimamodilera
#30 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Kako ce mu ovo pomoci u nalazenju rute do ZG?simonese wrote:ko voli malo brzu voznju neka pazljivo cita:..........
- simonese
#31 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
pa vec je dobio odgovore kako stici do Zagrba a bila je i prica o kaznamaslavkoimamodilera wrote:Kako ce mu ovo pomoci u nalazenju rute do ZG?simonese wrote:ko voli malo brzu voznju neka pazljivo cita:..........
-
laguna84
#32 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
karanana wrote:definitivno zenica-doboj-brod-brod pa lijevo prema zagrebu.laguna84 wrote:http://www.viamichelin.com imas sve tamo i rijesi sebi muka i komentara kuda i kako....ako vec ides idi preko zenice i moze se i za manje od 4 sata doci sve zavisi kako vozis
a nema sanse da mozes za manje od 4 sata stici. 4 i po ti je neka mjera. pa treba ti do granice 3 sata i onda oko 200 kilometara od sl. broda do zagreba (ako vozis normalno, ako vozis ludo onda moze ali nagrabusit ces od policije negdje sigurno).
ma ima sanse to sam jednom uspio ispod cetri sata znam dobro put imao sssrece sa policijom i cista cesta + jako auto pa samo gas
-
vjeciti.bloger
#33 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
AdnanSA wrote:Zar ima neko da još nije putovao do Zagreba autom? Imaš li auto kartu ili nešto slično? Ako pojma nemaš ni gdje je Zagreb ni kako tamo stići onda nemoj ni kretati sam nego povedi nekog iskusnog sa sobom da ne nastradaš negdje uz put. Pa šta sve ljudi ne pitaju po forumima.
a ti si mi se brate naučen rodio !!!
ne lupetaj!!!
- Bosanski_kralj
#34 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Zar ti u Zg ideš autom?AdnanSA wrote:Zar ima neko da još nije putovao do Zagreba autom? Imaš li auto kartu ili nešto slično? Ako pojma nemaš ni gdje je Zagreb ni kako tamo stići onda nemoj ni kretati sam nego povedi nekog iskusnog sa sobom da ne nastradaš negdje uz put. Pa šta sve ljudi ne pitaju po forumima.
-
dariomiamigo
#35 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
ja idem u utorak,ako želi još neko za 25 KM ,u jednom smjeru nek se ubaci, 48 je povratna a tim što noćim gore.
2 markice za kafu plaćate mi vi,u općini doboj istok pauziramo na kafu.
- Erzsebet
#36 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
zahir_ba wrote:Evo, trebam za koji dan krenuti autom sa Ilidže prema Zagrebu, kako najbrže, najkraće doći do tamo?
Ima li koja dobra duša da mi detaljno objasni kamo da idem, nikad se tako daleko nisam vozio, ne znam ni na koju stranu da krenemkoliko bi mi u prosjeku trebalo vremena da dođem tamo bez nekih nepredviđenih zastoja?
Pusti budale, kao da su se svi naučeni rodili.
Ideš prema gradu i na Stupu skreneš za Zenicu. Zatim idi samo pravo do hrvatske granice. Onda prati putokaze za Zagreb, samo ćeš jednom skrenuti desno kad pređeš granicu, ubaciti se na autoput i to je to. Dakle, bukvalno od Ilidže imaš dva skretanja, prvo je na Stupu, drugo u Slavonskom Brodu
Sretno.
-
dariomiamigo
#37 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Mislim da je otputovao, ali opet svaka ti čast.
ja idem u utorak,ako želi još neko za 25 KM ,u jednom smjeru nek se ubaci, 48 je povratna a tim što noćim gore.
Nego zašto se izbjegava preko BL,ja sam mislio dosta rano krenuti, dosad sam uvijek išao preko Bos.Broda.
Nego zašto se izbjegava preko BL,ja sam mislio dosta rano krenuti, dosad sam uvijek išao preko Bos.Broda.
- Erzsebet
#38 Re: Pomoć-prvi put putujem za Zagreb kako najbrže doći autom?
Preko Banjaluke je vremenski duže, ne uštedi se ništa ni na gorivu, jedino tih 68 kuna putarine, a ima sigurno sat, možda i sati po više da se vozi.