POMOC PRI KUPNJI ROLA

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
patriota.sila

#1 POMOC PRI KUPNJI ROLA

Post by patriota.sila »

Zelio bi da kupim role,no medjutim novi sam u tome, pa ako mi neko moze pomoci na sta da obratim paznju pri kupnji, imali nesto sto je veoma bitno, neki savjet ili slicno i gdje ih mogu kupiti tj. Imali neko mjesto koje ima veliki izbor ja znam jedino za Intersport u Merkatoru tu ih ima onako na izgled dosta kvalitetnih i u vecem izboru,zna li neko neko drugo mjesto u gradu.
HVALA !
:roll:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Bilo je u Alpini neko žešće sniženje njihovih rola ...
zena21

Post by zena21 »

U Alpini imas super role. Cijene su od 60 - 150KM, zavisi sta hoces... Kvalitetne su i Alpina ima svoj servis u Kranjcevicevoj u slucaju da trebas zamijeniti tockove ili ako se sta pokvari. Ja sam kupila u Mercatoru, ali vjerujem da i u drugim Alpininim prodavnicama imaju iste. U Intersportu su preskupe, kao i u Skenderiji po sport shopovima
tech10

Post by tech10 »

zena21 pichi niz Logavinu. :D

Image
zena21

Post by zena21 »

jesi vidio sto sam fit :lol: :lol: :lol:
zijancer

Post by zijancer »

:cry:..:shock: .. hMM.mm.... .... . :razz:

:D
sumiko

#7 Re: POMOC PRI KUPNJI ROLA

Post by sumiko »

patriota.sila wrote:Zelio bi da kupim role,no medjutim novi sam u tome, pa ako mi neko moze pomoci na sta da obratim paznju pri kupnji, imali nesto sto je veoma bitno, neki savjet ili slicno i gdje ih mogu kupiti tj. Imali neko mjesto koje ima veliki izbor ja znam jedino za Intersport u Merkatoru tu ih ima onako na izgled dosta kvalitetnih i u vecem izboru,zna li neko neko drugo mjesto u gradu.
HVALA !
:roll:
Tockovi praavo bitni. Ako zelis kvalitet, tj. da ne zapinjes na kamencice, da je dobra tzv. shock apsorbcija, da tockovi sto duze traju bez mijenjanja tj, ako planiras bas ih vozati a da ti ne kupe prasinu, kupi Roces role. Jedan od najboljih svjetskih skate brandova, a imaju se kod nas kupiti.
Za cca 100 km ispod su Crazy Creek, a mislim da su puno losije, sve zavisi koliko se kontas zadati. Ako ti nije frka za lovu, sigurno se za Roces neces pokajati, furaju pravo, prelaze preko sljunka bez problema, a ja jos kocim tockovima i nakon 4 godine jos nisu za zamjene..
Kad sam ja kupovala bile su 230 km u Intersportu, sad znamne..
http://www.roces.com - tu mozes vidjeti sta sve role mogu imati i samim tim kakav kvalitet voznje mozes ostvariti.
naEmi

#8 Re:

Post by naEmi »

tech10 wrote:zena21 pichi niz Logavinu. :D

Image
Ja cu, valjda, dok dodjem u ove godine nauciti rolati.
Post Reply