HVALA !
POMOC PRI KUPNJI ROLA
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- patriota.sila
#1 POMOC PRI KUPNJI ROLA
Zelio bi da kupim role,no medjutim novi sam u tome, pa ako mi neko moze pomoci na sta da obratim paznju pri kupnji, imali nesto sto je veoma bitno, neki savjet ili slicno i gdje ih mogu kupiti tj. Imali neko mjesto koje ima veliki izbor ja znam jedino za Intersport u Merkatoru tu ih ima onako na izgled dosta kvalitetnih i u vecem izboru,zna li neko neko drugo mjesto u gradu.
HVALA !

HVALA !
- Dirty Harry
Bilo je u Alpini neko žešće sniženje njihovih rola ...
- zena21
U Alpini imas super role. Cijene su od 60 - 150KM, zavisi sta hoces... Kvalitetne su i Alpina ima svoj servis u Kranjcevicevoj u slucaju da trebas zamijeniti tockove ili ako se sta pokvari. Ja sam kupila u Mercatoru, ali vjerujem da i u drugim Alpininim prodavnicama imaju iste. U Intersportu su preskupe, kao i u Skenderiji po sport shopovima
-
sumiko
#7 Re: POMOC PRI KUPNJI ROLA
Tockovi praavo bitni. Ako zelis kvalitet, tj. da ne zapinjes na kamencice, da je dobra tzv. shock apsorbcija, da tockovi sto duze traju bez mijenjanja tj, ako planiras bas ih vozati a da ti ne kupe prasinu, kupi Roces role. Jedan od najboljih svjetskih skate brandova, a imaju se kod nas kupiti.patriota.sila wrote:Zelio bi da kupim role,no medjutim novi sam u tome, pa ako mi neko moze pomoci na sta da obratim paznju pri kupnji, imali nesto sto je veoma bitno, neki savjet ili slicno i gdje ih mogu kupiti tj. Imali neko mjesto koje ima veliki izbor ja znam jedino za Intersport u Merkatoru tu ih ima onako na izgled dosta kvalitetnih i u vecem izboru,zna li neko neko drugo mjesto u gradu.
HVALA !
Za cca 100 km ispod su Crazy Creek, a mislim da su puno losije, sve zavisi koliko se kontas zadati. Ako ti nije frka za lovu, sigurno se za Roces neces pokajati, furaju pravo, prelaze preko sljunka bez problema, a ja jos kocim tockovima i nakon 4 godine jos nisu za zamjene..
Kad sam ja kupovala bile su 230 km u Intersportu, sad znamne..
http://www.roces.com - tu mozes vidjeti sta sve role mogu imati i samim tim kakav kvalitet voznje mozes ostvariti.