Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Morphious

#1 Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Post by Morphious »

Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
amar1994

#2 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Post by amar1994 »

Morphious wrote:Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
Otidji kod zlaje u Bare , kod bosnalijeka , isti problem isto auto mi je on rijesio :)
dgL_

#3 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Post by dgL_ »

Morphious wrote:Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
Ako si iz Sarajeva poslusaj Amara... Meni je na mazdi daavno jednom mjenjao srednji lonac, i podizao zadnji (odnosno cijev) jrr je lupala od zadnji most prilikom prelaska preko lezecih policajaca ili kad se auto zaljulja... Nesto sitno mi je rekao 15ak KM i pocastio sam ga jer je momak vrh vrhova!
Morphious

#4 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Post by Morphious »

50 km od Sarajeva al mi nije problem otici ako ce to zavrsiti dobro.
dgL_

#5 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.

Post by dgL_ »

Morphious wrote:50 km od Sarajeva al mi nije problem otici ako ce to zavrsiti dobro.
Bit ces zadovoljan sigurno... Momak kultura, radi fino... Raja bas... Nije ko pojedini majstori daj petobu sto se sageo da pogleda... U Jukicevoj ulici u Sarajevu kod Bosnalijka je on, mozes. I pitat nekog kad budes tu negdje svi ga znaju...
Post Reply