Pomoc oko Zadnjeg lonca.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Morphious
#1 Pomoc oko Zadnjeg lonca.
Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
- amar1994
#2 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.
Otidji kod zlaje u Bare , kod bosnalijeka , isti problem isto auto mi je on rijesioMorphious wrote:Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
-
dgL_
#3 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.
Ako si iz Sarajeva poslusaj Amara... Meni je na mazdi daavno jednom mjenjao srednji lonac, i podizao zadnji (odnosno cijev) jrr je lupala od zadnji most prilikom prelaska preko lezecih policajaca ili kad se auto zaljulja... Nesto sitno mi je rekao 15ak KM i pocastio sam ga jer je momak vrh vrhova!Morphious wrote:Pozdrav svima kao sto naslov kaze trebao bi pomoc oko skidanja zadnjeg lonca. Od kada sam kupio auto iznad lonca ima neko metalno zeljezo debljine mozda 1 ili 2 milimetra to je valjda bio sloj lonca ali se odspojio kako sam ja skonto i sada kada palim ili gasim ili kad je na leru to trese nenormalno a ne moze se izvuci ovako jer je preko cijelog lonca pa bi trebao skinuti lonac da to izvucem auto je opel astra g i lonac je na onim gumenim nosacima da li se to tesko skida.
-
Morphious
#4 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.
50 km od Sarajeva al mi nije problem otici ako ce to zavrsiti dobro.
-
dgL_
#5 Re: Pomoc oko Zadnjeg lonca.
Bit ces zadovoljan sigurno... Momak kultura, radi fino... Raja bas... Nije ko pojedini majstori daj petobu sto se sageo da pogleda... U Jukicevoj ulici u Sarajevu kod Bosnalijka je on, mozes. I pitat nekog kad budes tu negdje svi ga znaju...Morphious wrote:50 km od Sarajeva al mi nije problem otici ako ce to zavrsiti dobro.