Pomoc oko vjencanja HITNO
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
erminh1
#1 Pomoc oko vjencanja HITNO
Evo ovako guglo sam po citav dan nisam nasao sto je mene zanimalo pa zadnja nada da se obratim vama i da vidim imali neko slicno iskustvo ili zna nekoga takvog. Ja i draga zelimo da se uzmemo sada u maju mjesecu no iso sam kod maticara i dao mi je papir sta trebam sve izvadit ali problem sto mene muci je sledeci .Moja draga je rodjena u inostranstvu ali ima nase Bh drzavljanstvo a zivi tamo i ima stalnu vizu , mene zanima sta ona treba vaditi ovdje a sta tamo znam da treba ovdje izvadit drzavljnstvo ,a tamo rodni list jer je upisana tamo i prebivaliste a sad dali treba potvrdu o nekaznjavanju izvadit ovdje ili tamo i uvjerenje o slobodnom bracnom stanju .potrebna mi je pomoc !
- ptičica
#2 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
Zar ti nije bilo lakse odmah pitati u maticnom uredu ???erminh1 wrote:Evo ovako guglo sam po citav dan nisam nasao sto je mene zanimalo pa zadnja nada da se obratim vama i da vidim imali neko slicno iskustvo ili zna nekoga takvog. Ja i draga zelimo da se uzmemo sada u maju mjesecu no iso sam kod maticara i dao mi je papir sta trebam sve izvadit ali problem sto mene muci je sledeci .Moja draga je rodjena u inostranstvu ali ima nase Bh drzavljanstvo a zivi tamo i ima stalnu vizu , mene zanima sta ona treba vaditi ovdje a sta tamo znam da treba ovdje izvadit drzavljnstvo ,a tamo rodni list jer je upisana tamo i prebivaliste a sad dali treba potvrdu o nekaznjavanju izvadit ovdje ili tamo i uvjerenje o slobodnom bracnom stanju .potrebna mi je pomoc !
-
erminh1
#3 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
pitao sam ali doticni gospodin nije imao vremena da mi odgovori na nekoliko pitanja.
- CoCoLoCo
#4 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
najbolji savjet koji mozes dobit, NE ZENI SE JARANE NE BUDI LUUUUUUD 
-
erminh1
#5 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
cocoloco bas si mi pomogo
nista sutra idem opet maticaru nema druge opcije.
-
cocaine
#6 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
Pomog'o bi tebi rječnikerminh1 wrote:cocoloco bas si mi pomogonista sutra idem opet maticaru nema druge opcije.
-
theTruePath
#7 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
Jel ti ides kod nje ili ona u bosnu? 
- ho oponopono
#8 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
...mi smo ti zadnja nada...?!
...svijet se okrenuo naopačke!
...eto mene mrzi da smaram prstiće!
...svijet se okrenuo naopačke!
...eto mene mrzi da smaram prstiće!
- mullersmichael
#9 Re: Pomoc oko vjencanja HITNO
CoCoLoCo wrote:najbolji savjet koji mozes dobit, NE ZENI SE JARANE NE BUDI LUUUUUUD