Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nadam se da sam stavio na pravo mjesto temu neznam novi sam zovem se ivan i ima 15 g živim u širokom brijegu
kupio sam ovaj relej
to je za žmigavce ali nemam pojma kako da ga spojim probo sam nešto ali sve što sam uspio je da mi sijalica stalno svjetli a nežmikće. pa eto ako bi mi neko mogao nacrtat kako di da spojim.
Na koje auto spajas ,sta ti je problem,malo vise informacija i ovaj ti je relej za prikolicu(odnosno kuku ako imas ugradjenu u autu i to je dodatni relej koji ide na elektroniku od kuke)
gumifufna wrote:Na koje auto spajas ,sta ti je problem,malo vise informacija i ovaj ti je relej za prikolicu(odnosno kuku ako imas ugradjenu u autu i to je dodatni relej koji ide na elektroniku od kuke)
na motor ide. stavlajm novu instlaciju a neznam kako ovo spojit da žmikće. da za prikolicu i to je ko neki univerzalni. samo dali on može cik cok radit ili samo spoji struju i nek teče. platio sam ga 17 km mogu ga vratit i zamjenit ali sada ni sam neznam zašta je ovo