Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Registrovana do 5/27
Auto u ekstra stanju
Svaka provjera je moguce
Uradjen mali servis
Moze zamjena
Jedinu gresku koju auto ima jeste da mu je upaljen check engine ali to je sonda nista strasno
Opravak sonde je 250KM a gašenje greške je 200KM
Zbog toga je cijena auta 1.000KM ispod,jer se na piku krece od 12.500-13000KM
pravo je pitanje, na cemu je jos stedio kad ni ovo nije u stanju da rjesi prije prodaje i btw, svakako ne vrijedi vise i da je ispravno, mogu oni trazit ali dobit nece
nešto mi to puno ako govorimo o lambda sondi
znam da mi je na fordu starom ošla i nije bila nešto strašno skupa
no ovog opela ne poznajem cijene i dijelove
nego vi uvijek govorite benzin dobar jeftin lagan za održavanje nema šta otići, i sada ode neka sonda od 500KM, kako to?
edit, još na najboičnijem 1.6 benzincu
Pa ne isplati se popravit kod prodaje,
isto kao i veliki servis, dat ces pare i opet ce se neko cjenkat. Bolje niza cijena i tjt.
Njemacki model prodaje, ode nesto udaja i kupovina drugog
A i da pisljivi senzor kosta toliko je cisti monopol,
et 200 KM
kupis i tjt
Last edited by kabal1337 on 30/08/2026 15:44, edited 1 time in total.
Ovo se popravi prije prodaje.
Greska na dijagnostici upucuje na sondu.
Ali ne mora biti sonda. Moze biti i pcv ventil ili membrana. Ventil je mislim integrisan u usisnu granu. To je vec preko 1000.
Lupam.
Hocu reci da auto od 11000 KM sa kvarom od 250 maraka ja ne bih prodavao s kvarom, vec bih ga napravio.
Kaze daje 1000 popusta. Sto ne napravis za tih 250?
drug_profi wrote: ↑30/08/2026 18:10
Ovo se popravi prije prodaje.
Greska na dijagnostici upucuje na sondu.
Ali ne mora biti sonda. Moze biti i pcv ventil ili membrana. Ventil je mislim integrisan u usisnu granu. To je vec preko 1000.
Lupam.
Hocu reci da auto od 11000 KM sa kvarom od 250 maraka ja ne bih prodavao s kvarom, vec bih ga napravio.
Kaze daje 1000 popusta. Sto ne napravis za tih 250?
pa jel spustio 1000 KM ? sta je problem, ako znas koliko mozes kostat spustis jos i tjt.
Problem je sto su te greske prebogate/siromasne smjese zapravo gremlini. Moras naci odakle dolazi.
I suplja mu je prica.
Kaze spustio milju radi kvara od 250.
Jasta si.