Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi pomoc oko imena za musku bebu. Naime, trazim neko ime koje zadovoljava slijedece uslove:
--muslimansko, alli ne bas ono tradicionalno, citaj moderno
-kratko
-lako za izgovoriti jer zivimo u Americi
-tursko, bosansko ili kombinacija jer mu je babo turcin
Evo koja se meni imena svidjaju: Kaan, Adal, Adan, Adin. Muzu se ne svidja nijedno od tih, a nemam vise nikakvih drugih ideja. Doduse Demir mi se isto svidja ali kazu da je to u Turskoj previse starinsko ime. Aldin mu se isto ne svidjaa a meni je to super ime.
Ako imate bilo kakve prijedloge ii savjete, molim vas javite.
Hoces reci da ti treba novokomponovano ime, pa to ti nije tesko, pregledaj koju od ovih turskih/spanskih/potrugalskih serija ima kakvih hoces imena.
Kakve veze ima gdje zivis? Ime treba da ima lijepo znacenje a ne da je lako amerikancima izgovarati. To je tvoje dijete a ne amerikanac.
Treba mi pomoc oko imena za musku bebu. Naime, trazim neko ime koje zadovoljava slijedece uslove:
-kratko
Evo koja se meni imena svidjaju: Kaan, Adal, Adan, Adin. Muzu se ne svidja nijedno od tih, a nemam vise nikakvih drugih ideja. Doduse Demir mi se isto svidja ali kazu da je to u Turskoj previse starinsko ime. Aldin mu se isto ne svidjaa a meni je to super ime.
Hoces reci da ti treba novokomponovano ime, pa to ti nije tesko, pregledaj koju od ovih turskih/spanskih/potrugalskih serija ima kakvih hoces imena.
Kakve veze ima gdje zivis? Ime treba da ima lijepo znacenje a ne da je lako amerikancima izgovarati. To je tvoje dijete a ne amerikanac.
moze prijedlog šerif konjevic, americko ime i konjsko prezime
ali ti uzmi samo americko ime a odbaci konjsko prezime
Valter . jedno od "najsarajevskijih" imena -barem što se urbane mitologije tiče, a još niko od Sarajlija koje poznajem nije svoje dijete tako nazvao...ja ako budem imao muško dijete - valter će da se zove
sefir je bas coollll ime
mali ima da ti bude glavni. ime je poznato i u turskoj, bosni i u americi.
nisi mogla naci bolji spoj sve tri kulture i zemlje u jednome imenu.
jaca0202 wrote:sefir je bas coollll ime
Nije, ljepse je Husein, tursko, muslimansko, americko i zna ga cijeli svijet,bas je cool. Ko zna mozda mali jednom bude predsjednik.
jaca0202 wrote:sefir je bas coollll ime
-kratko