Pomoc oko fakulteta

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
faris1411

#1 Pomoc oko fakulteta

Post by faris1411 »

Pozdrav raja. Znači 4. sam razred gimnazije i naravno želim ici dalje na fakultet. Želim upisati neki fax koji se što više bazira na robotici. Pa da li bi onda bilo bolje upisati ETF odsjek automatika i robotika ili na mašinstvu mehatroniku, ili ako vi imate neku trecu opciju bila bi dobrodošla.

Te još jedno pitanje. Čuo sam nedavno za ovaj Industrijski inžinjering. To je neka mjesavina inžinjering i menadžmenta i Ima ga na IUS :-) Pa šta mislite o tome ako ste upoznati o cemu se radi. Hvalaaa :) :)
johnnykola

#2 Re: Pomoc oko fakulteta

Post by johnnykola »

faris1411 wrote:Pozdrav raja. Znači 4. sam razred gimnazije i naravno želim ici dalje na fakultet. Želim upisati neki fax koji se što više bazira na robotici. Pa da li bi onda bilo bolje upisati ETF odsjek automatika i robotika ili na mašinstvu mehatroniku, ili ako vi imate neku trecu opciju bila bi dobrodošla.

Te još jedno pitanje. Čuo sam nedavno za ovaj Industrijski inžinjering. To je neka mjesavina inžinjering i menadžmenta i Ima ga na IUS :-) Pa šta mislite o tome ako ste upoznati o cemu se radi. Hvalaaa :) :)
ETF i deri. :-D
Post Reply