pomoc oko debljanja???
Moderator: anex
-
Serenity
#52 Re: pomoc oko debljanja???
Potražni mlječ. To ti ekstrakt od meda koji pravo deblja. Pazi se na lažne prodavače. Postoje samo 5-6 u BiH koji prave pravi mlječ, a ne mješan sa medom.
-
goga+
#53 Re: pomoc oko debljanja???
Gojenje nije zdravo. Ja bih bila presrecna da imam taj "problem" i ne bih se trudila da ga izlecim.
-
melb26sa
#54 Re: pomoc oko debljanja???
gogo, postoje ljudi koji jednostavno imaju problema da nabace kile kako bi imali dovoljan broj kila na svoju visinu (u skladu sa BMI). Cisto sumnjam da OP zeli da bude gojazna, ona samo zeli da ima odgovarajuci broj kila na svoju visinu.goga+ wrote:Gojenje nije zdravo. Ja bih bila presrecna da imam taj "problem" i ne bih se trudila da ga izlecim.
Ne znam zasto si zelis da budes premrsava?
-
jeca50
#55 Re: pomoc oko debljanja???
melb26sa wrote:gogo, postoje ljudi koji jednostavno imaju problema da nabace kile kako bi imali dovoljan broj kila na svoju visinu (u skladu sa BMI). Cisto sumnjam da OP zeli da bude gojazna, ona samo zeli da ima odgovarajuci broj kila na svoju visinu.goga+ wrote:Gojenje nije zdravo. Ja bih bila presrecna da imam taj "problem" i ne bih se trudila da ga izlecim.
Ne znam zasto si zelis da budes premrsava?
Kad se čovjek nemože nikako udebljati onda može biti u pitanju prejaka kiselina u želudcu,znači nije dobar metabolizam.
Netreba uzimati nikakve lijekove nego treba si pomoći sa biljnim dodatcima prehrani.Javite mi se na PP.