POMOC OKO BRADAVICA
Moderator: anex
-
MOMAK2
#1 POMOC OKO BRADAVICA
POMOZITE MI OKO BRADAVICA, NE SRBE ME A RASTU SVAKI DAN NOVE, MISLIM DA JE OD ZNOJA.AKO NEKO NESTO ZNA NEKA KAZE, KAD PORASTU VISE KAO DA CE OTPASTI A NE OTPADAJU-HVALA
- sodom
#2 Re: POMOC OKO BRADAVICA
ma standardno idi hećimu.
ja sam svoje cigarama skidao... ali ih nisam imao puno.
ja sam svoje cigarama skidao... ali ih nisam imao puno.
- bez_ideje
#3 Re: POMOC OKO BRADAVICA
Ja ne smijem ni da kazem sta pomislih kad sam vidjela naslov teme
A za te bradavice.....mislim da u apoteci imas neku tecnost crne boje,ko katran,to valjda isusi pa otpadnu
A za te bradavice.....mislim da u apoteci imas neku tecnost crne boje,ko katran,to valjda isusi pa otpadnu
- Ridjobrki
#4 Re: POMOC OKO BRADAVICA
I ja džaba poletio, mislio da mogu pomoći... Dobar i glup - dva brata rođena.bez_ideje wrote:Ja ne smijem ni da kazem sta pomislih kad sam vidjela naslov teme![]()
![]()
![]()
- samo_ti
#5 Re: POMOC OKO BRADAVICA
Ma pomocu luka....iscijedi iz luka tecnost po bradavicama....mislim premazi ih, bradavice....tako jedno 2 sedmice.....i sigurno ce nestati
jer ja sam imao bas puno bradavica po prstima...skoro na svakom...i isao doktoru, kupio neku tecnost ovo ono ali nista....
kasnije mi jedna starija zena rece za luk...i vjeruj da je uspjelo....vise ni jedne nemam....
jer ja sam imao bas puno bradavica po prstima...skoro na svakom...i isao doktoru, kupio neku tecnost ovo ono ali nista....
kasnije mi jedna starija zena rece za luk...i vjeruj da je uspjelo....vise ni jedne nemam....