Pomoć oko bicikla

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
goja

#1 Pomoć oko bicikla

Post by goja »

Dragi moji jako sam nerovozan pa nisam znao gdje da smjestim ovu temu ali vidim Sarajevo pa to je to.Izinjavam se!

Problem je sljedeci:
Juce su mi prijatelju oteli biciklo na Ilidzi (Sarajevo) Capriolo Gecko 24 brzine, plavo sa brzinomjerom, velikim iskrivljenim ručkama, planinske gume na pogled pravo dobro biciklo tu imam i sliku. Pa bih vas molio da ako ima neko neku informaciju da ga vidja ili da zna gdje se nalazi molim vas javite mi ili PP ili e-mail-om [email protected]. Naravno ako bude ikakve srece bit ce nagradjen. Evo je slikica pa molim pogledajte oko sebe kada budete izlazili.

Image

Image

Image

Unaprijed VELIKA HVALA na odgovrima i informacijama
Last edited by goja on 13/08/2010 20:29, edited 1 time in total.
vratnik

#2 Re: Pomoć oko bicikla

Post by vratnik »

Jesi li postavio ove slike i na temu: biciklom po Sarajevu, ako nisi, obavezno.
Sve najbolje, nadam se da cete naci bajk, ili da ce makar oni sto su ga oteli slomiti vrat na istom.
:sad:
goja

#3 Re: Pomoć oko bicikla

Post by goja »

vratnik wrote:Jesi li postavio ove slike i na temu: biciklom po Sarajevu, ako nisi, obavezno.
Sve najbolje, nadam se da cete naci bajk, ili da ce makar oni sto su ga oteli slomiti vrat na istom.
:sad:

nisam evo upravo cu postavit....hvala puno... jesam nervozan, bjesan, tuzan i svasta nesto moje je biciklo posudio drugu da ode na vrelo Bosne i eto sta se desi a bio je s jos jednim priajteljem pa zar i toga ima u ovom gradu da ti otmu biciklo svasta :sad: slazem se ko god da je daboga mu se vratilo gore.
erni3

#4 Re: Pomoć oko bicikla

Post by erni3 »

Kako su mu uzeli bajk, dok je bio na njemu ili dok ga je nepazljivo parkirao?
goja

#5 Re: Pomoć oko bicikla

Post by goja »

dok je bio na njemu, s jos jednim prijatelje taj je pobjegao a njemu uzeli biciklo i mobitel a ima 19godina tj. krupni momak ne izgleda ko **ckica
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#6 Re: Pomoć oko bicikla

Post by trimi68 »

goja wrote:dok je bio na njemu, s jos jednim prijatelje taj je pobjegao a njemu uzeli biciklo i mobitel a ima 19godina tj. krupni momak ne izgleda ko **ckica
ako je otet bicikl dok je "on" bio na njemu to je onda krađa i to je posao za policiju a ne za forum, nego fino pravac policijska stanica i prijavi krađu i opiši ko je "posudio" biciklo....
munevera44

#7 Re: Pomoć oko bicikla

Post by munevera44 »

Ako šta primjetim javim. :dance:
dottore

#8 Re: Pomoć oko bicikla

Post by dottore »

neka se provoza po hrasnici ;-)
jedino otuda da je neko dosao....
high_volume

#9 Re: Pomoć oko bicikla

Post by high_volume »

trimi68 wrote:
goja wrote:dok je bio na njemu, s jos jednim prijatelje taj je pobjegao a njemu uzeli biciklo i mobitel a ima 19godina tj. krupni momak ne izgleda ko **ckica
ako je otet bicikl dok je "on" bio na njemu to je onda krađa i to je posao za policiju a ne za forum, nego fino pravac policijska stanica i prijavi krađu i opiši ko je "posudio" biciklo....
"drumsko razbojništvo" !
Hunkar

#10 Re: Pomoć oko bicikla

Post by Hunkar »

high_volume wrote:
trimi68 wrote:
"drumsko razbojništvo" !
policiju bolje ne zovi, ja zvao i pokajao se, nista oni nece uraditi, samo ces se djabe ispeglati ...
mrtva kokoš

#11 Re: Pomoć oko bicikla

Post by mrtva kokoš »

hrasnica, kolonija, butmir, ilidza...
pretrkeljaj po tim mahalama, niko ne bi krao biciklo na duze relacije...
i da, prati oglase na marketu i piku ko zna mozda je neki glupan u pitanju...
ako ga kojim slucajem pronadjes sto ti iskreno zelim, oprezno onaj ko bude na tom biciklu ne mora biti i lopov!!
dottore

#12 Re: Pomoć oko bicikla

Post by dottore »

Splinter wrote:hrasnica, kolonija, butmir, ilidza...
pretrkeljaj po tim mahalama, niko ne bi krao biciklo na duze relacije...
i da, prati oglase na marketu i piku ko zna mozda je neki glupan u pitanju...
ako ga kojim slucajem pronadjes sto ti iskreno zelim, oprezno onaj ko bude na tom biciklu ne mora biti i lopov!!
taj ne zna sta je kompjuter a ne pik.ba, market.ba i sl.
otidji u hrasnicu, sokolovic koloniju, kovace, raspitaj se, i mozda kupis svoje biciklo za 50 km... ;)
mrtva kokoš

#13 Re: Pomoć oko bicikla

Post by mrtva kokoš »

jes ne zna on, ali npr. ja kupim biciklo za 50KM i stavim ga u oglase 150, razumijes...
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#14 Re: Pomoć oko bicikla

Post by trimi68 »

dok je bio na njemu, s jos jednim prijatelje taj je pobjegao a njemu uzeli biciklo i mobitel a ima 19godina tj. krupni momak ne izgleda ko **ckica

"drumsko razbojništvo" !

policiju bolje ne zovi, ja zvao i pokajao se, nista oni nece uraditi, samo ces se djabe ispeglati ...

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
Da, nemoj.. idemo MI uzeti stvar u svoje ruke.
danas momka koji je "ukrao" biciklo, sutra LGBT populaciju, treći dan "braću srbe na vrbe"....
Uzmimo zakon u svoje ruke, sve to treba prebiti pobiti i sl.

Malo ti je bio prošli rat.
Desert Wind

#15 Re: Pomoć oko bicikla

Post by Desert Wind »

trimi68 wrote:

"drumsko razbojništvo" !

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
Da, nemoj.. idemo MI uzeti stvar u svoje ruke.
danas momka koji je "ukrao" biciklo, sutra LGBT populaciju, treći dan "braću srbe na vrbe"....
Uzmimo zakon u svoje ruke, sve to treba prebiti pobiti i sl.

Malo ti je bio prošli rat.
Davno je vrijeme sazrelo za samoorganizovanje a mi telad jos uvijek vjerujemo policiji i pravosudnom sistemu ispred cijeg ulaza se degenece zene od strane megahohstaplera.
Hemera

#16 Re: Pomoć oko bicikla

Post by Hemera »

Splinter wrote:jes ne zna on, ali npr. ja kupim biciklo za 50KM i stavim ga u oglase 150, razumijes...
Dođem ja i kupim i dobijem po guzici metalnom šipkom.Ukrala. :-) :-)
Post Reply