Pomoc Narodnoj kuhinji - humanitarni broj

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pearl

#1 Pomoc Narodnoj kuhinji - humanitarni broj

Post by Pearl »

danas do 19 sati traje akcija pomoci Narodnoj kuhinji Stari grad, poznatijoj kao kuhinja tetka Zilhe

broj je: 090 291 001
pozivom na broj donirate 2 KM. kao i do sad, pozivi se ne mogu obavljati sa ultra kartica.

ovo sam upravo vidjela na Hayatu, u emisiji Dobri ljudi, koja ide uzivo do 7 sati veceras, kad ce biti objavljeno koliko je novca skupljeno..

zovite...
Bumbar

#2 Re: Pomoc Narodnoj kuhinji - humanitarni broj

Post by Bumbar »

Pearl wrote:danas do 19 sati traje akcija pomoci Narodnoj kuhinji Stari grad, poznatijoj kao kuhinja tetka Zilhe

pozivom na broj donirate 2 KM. kao i do sad, pozivi se ne mogu obavljati sa ultra kartica.
ovo sam upravo vidjela na Hayatu, u emisiji Dobri ljudi, koja ide uzivo do 7 sati veceras, kad ce biti objavljeno koliko je novca skupljeno..

zovite...

:( :( :(
Pearl

#3 Re: Pomoc Narodnoj kuhinji - humanitarni broj

Post by Pearl »

stochar wrote:
Pearl wrote:danas do 19 sati traje akcija pomoci Narodnoj kuhinji Stari grad, poznatijoj kao kuhinja tetka Zilhe

zovite...
super je fazon s emisijom, svaka im chast! zvali smo jutros cim smo vidjeli...
ideja je odlicna... hum.broj je lakse zvati nego ici u banku da se uplati, a i 2KM nije puno... svaka cast! :thumbup:

kako sam razumjela, svake nedelje ce biti slicna emisiju, svaki put za neku drugu instituciju kojoj treba pomoc....

zna li neko koliko je novca skupljeno? nisam stigla na kraj emisije :(
Ahmmed

#4 Re: Pomoc Narodnoj kuhinji - humanitarni broj

Post by Ahmmed »

Pearl wrote:
stochar wrote:

zovite...
super je fazon s emisijom, svaka im chast! zvali smo jutros cim smo vidjeli...
ideja je odlicna... hum.broj je lakse zvati nego ici u banku da se uplati, a i 2KM nije puno... svaka cast! :thumbup:

kako sam razumjela, svake nedelje ce biti slicna emisiju, svaki put za neku drugu instituciju kojoj treba pomoc....

zna li neko koliko je novca skupljeno? nisam stigla na kraj emisije :(

26 087 poziva po 2 KM, što bi bilo 52 174 marke. Osim ove sume, bilo je još nekoliko većih pojedinačnih donacija....Ministarstvo sigurnosti 10 000 maraka, Zlatko Lagumdžija svoj mjesečni zastupnički paušal, federalna vlada, koliko sam razumio, također je odvojila solidnu sumu novca...Bilo je i onih građana, koji su dolazili na lice mjesta, donijeli od 10 KM pa do 200 maraka.....Bilo je i donacija u hrani.....
Kwaheri

Post by Kwaheri »

...ko je naravno uspio dobiti broj... ne znam sta se desilo, ali sinoc...broj nije radio.. Nazovem Telecom, dakle informacije..vele..da ne znaju i da je desetak ljudi vec zvalo informacije da pitaju zasto broj ne radi :? :(
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

zvali sinoc ko ludi al nista...samo zauzece :-? :( :(
Pearl

Post by Pearl »

zena wrote:...ko je naravno uspio dobiti broj... ne znam sta se desilo, ali sinoc...broj nije radio.. Nazovem Telecom, dakle informacije..vele..da ne znaju i da je desetak ljudi vec zvalo informacije da pitaju zasto broj ne radi :? :(
posto je akcija trajala do 7, mozda je i broj vazio samo do tad :( ne znam...

jos jednom : :thumbup: :thumbup: za akciju...

hoce li biti jos slicnih?
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Pearl wrote:
zena wrote:...ko je naravno uspio dobiti broj... ne znam sta se desilo, ali sinoc...broj nije radio.. Nazovem Telecom, dakle informacije..vele..da ne znaju i da je desetak ljudi vec zvalo informacije da pitaju zasto broj ne radi :? :(

prije iftara..dakle prije sedam..nije to...

Ja koliko sam razumjela - nedjeljom - ali svaki put za drugu instituciju...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

super potez, samo kako ce to odraditi?
Da li ce telekom reci hajatu TOLIKO NOVCA ZARADJENO pa hajat to dati ODMAH a telekom isplatiti hajatu, il kako?
JA znam da smo za vikijev racun imali problema, da se cekalo 3 mjeseca nakon gasenja broja da se pare uzmu jer su u telekomu rekli "cekamo da naplatimo svima pa da vam damo pare"...
deset_u_pola

Post by deset_u_pola »

Pearl wrote:

Hoće, ako Bog da, iduće sedmice su u Zenici i ide ista akcija za narodnu kuhinju.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

interesuje me ima li ta narodna kuhinja bankovni racun,da bih mogao uplatiti iz inostranstva.
Bumbar

Post by Bumbar »

up :D
Post Reply