Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo mace treba pomoc.
Sinoc oko 23h sam nasla jedno malo mace pred kucom. Ima malo problema s prednjom sapom.Nije slomljena, mislim da je samo nagnijecena. ja sam je sad zasad zbrinula,ali je nikako ne mogu zadrzati. Nemam uslove, iznajmljujem stan, jedva sam i svoju macu uspjela dobaviti.
Molim sve ljude dobre volje da pomognu malom macetu.
Hvala
Mushu wrote:Malo mace je naslo svoj dom, zahvaljujuci dobrim ljudima..A kod koga je nasla dom nego kod nase Mirci.
MIRCI HVALA TI
Mica pawa, malo je jela, nece mlijeko hoce vode, probacemo Amara dovabit danas...meScini da ju je bibi udario, sva je rasklimana, a mozda je samo u soku...kako god, ce ti javim
Mushu wrote:Malo mace je naslo svoj dom, zahvaljujuci dobrim ljudima..A kod koga je nasla dom nego kod nase Mirci.
MIRCI HVALA TI
Mica pawa, malo je jela, nece mlijeko hoce vode, probacemo Amara dovabit danas...meScini da ju je bibi udario, sva je rasklimana, a mozda je samo u soku...kako god, ce ti javim
MIRCI HVALA TI
Ima li sta novo? Kakva je maca?
tata joj je na poswu, beba vajda pawa...sve je oko nje, voda , mlijeko, hrana, pijesak... sinoc se mazarila pravo...prede ko traktor..
[quote="mIRCerka"
tata joj je na poswu, beba vajda pawa...sve je oko nje, voda , mlijeko, hrana, pijesak... sinoc se mazarila pravo...prede ko traktor..[/quote]
Joj joj...svatka je ko bombonica. Samo da bude dobvo.Movim te da mi javis sta je rekao cika doktor..Movam ga i ja zvati kad dodjem s mora da se pobrine za Lunu.
Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee