Da li mozda neko ima u elektronskoj formi, ne znam kako da to nazovem, 'legendu od centrotransa' sto ima okacena na autobuskoj stanici u sarajevu na kojoj pise sta su sve vozaci duzni da rade u korist putnika i sta sve centrotrans pruza za vrijeme voznje...kakve sve mogucnosti imamo dok se vozimo s njima....to ima okaceno i lijepo uokvireno na autobuskoj stanici u sarajevu...pa ako neko ima to u elektronskoj formi,na njihovoj web stranici evo upravo trazim ali izgleda da nema....nadam se da razumijete sta trazim!!!
hvala
POMOC! LEGENDA CENTROTRANSA
- patriota.sila
- patriota.sila
joj putujem ja danas...s njima a oni se od tog nista ne pridrzavaju...pa reko da im kopiram ako bi sta poceli da pametuju...joooj sta bi sve dao sad za to....ajd ima jos do 15h nadam se da ce neko to imati...karanana wrote:Hehehe, ja mislio da se trazi neka finansijska ili druga pomoc za nekog legendarnog starog vozaca ili zaposlenika centrotransa.
okaceno im na autobuskoj stanici a nemaju na web stranici ...jesu namazani...
- burekodsira
ja mislio spominjete one ljubazne sa saltera 
- patriota.sila
ja nisam postavio naslov teme pa da vi mislite sta se krije ispod...a u ostalom ne morate gubiti vrijeme da to sto ste mislili dijelite s drugim...