Pomoć: Kupoprodajni ugovor

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
džakailibu

#1 Pomoć: Kupoprodajni ugovor

Post by džakailibu »

Pozdrav,
Pomoć potrebna: ne mogu da nadjem svoj primjerak kupoprodajnog ugovora kao dokaz da sam prodao nekretninu. Znam kod kojeg sam notara uradio, bilo je to prije dvije godine.
Da li neko zna proceduru - moram li se javiti samo notaru koji to moze kopirati i poslati( ne zivim u BiH) ili moram obijati pragove hiljade kancelarija da dobijem validan ugovor?
Hvala.
Haris.ba

#2 Re: Pomoć: Kupoprodajni ugovor

Post by Haris.ba »

džakailibu wrote: 21/01/2022 11:01 Pozdrav,
Pomoć potrebna: ne mogu da nadjem svoj primjerak kupoprodajnog ugovora kao dokaz da sam prodao nekretninu. Znam kod kojeg sam notara uradio, bilo je to prije dvije godine.
Da li neko zna proceduru - moram li se javiti samo notaru koji to moze kopirati i poslati( ne zivim u BiH) ili moram obijati pragove hiljade kancelarija da dobijem validan ugovor?
Hvala.
Nazovi notara, platices prepis da ti da, i to je to.

Ako znas broj ugovora, ili barem datum da brze nadje, inace cekaces malo duze.
džakailibu

#3 Re: Pomoć: Kupoprodajni ugovor

Post by džakailibu »

Haris.ba wrote: 21/01/2022 11:06
džakailibu wrote: 21/01/2022 11:01 Pozdrav,
Hvala.
Nazovi notara, platices prepis da ti da, i to je to.

Ako znas broj ugovora, ili barem datum da brze nadje, inace cekaces malo duze.
Dakle poprilicno jednostavno,
Hvala velika.
Post Reply