Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravo, javljam se ovim postom iz razloga sto mi je u kucu usao zalutali psic. Odmah sam se pobrinuo oko njega, okupao ga i nahranio. Vjerovatno cu ga udomiti. Ali me zanima koja je tacno rasa, da bih se mogao malo informisati o njemu.Unaprijed hvala.Pozz
neon__ wrote:Zdravo, javljam se ovim postom iz razloga sto mi je u kucu usao zalutali psic. Odmah sam se pobrinuo oko njega, okupao ga i nahranio. Vjerovatno cu ga udomiti. Ali me zanima koja je tacno rasa, da bih se mogao malo informisati o njemu.Unaprijed hvala.Pozz
ukucaj na google-u ostrodlaki istrijaner.. malo su mutne slike ali mi lici na njega.. moguca je mjesavina te pasmine, naravno..
P.S. ne slazem se da je cuko cuko.. ja imam dva psa i kao da ne pripadaju istoj vrsti zivotinje! kako pasminski tako i po ponasanju se drasticno razlikuju tako da i sam trening se mora razlikovati.. tako da svi koji zele nabaviti ili su neocekivano nabavili psa moraju se raspitati o pasmini (ili cak mjesavini ukoliko se radi o mjesancu) kako bi se mogli spremiti, da ne bi bilo neocekivanih situacija.. smatram da je upravo razlog velikog broja lutalica nedostatak informiranosti pa ljudi, nakon sto pas pocne vuci (ako mu je to u opisu pasmine), izbace zivotinju na ulicu..!
zato @neon svaka cast na pokusaju informisanja kao i tome sto si ga udomio/la..
pozdrav!
imam mjesanca, to znam sigurno ali nikako da odgonetnemo sta se tu sve mijesalo. Pa evo, imate li vi kakvi ideja? Trenutno ima 11 mjeseci i evo kako izgleda:
a ovo sam bio beba: