Pomoć : Kako se riješiti bubuljica.

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
xtyling

#1 Pomoć : Kako se riješiti bubuljica.

Post by xtyling »

Pozdrav svima. Imam 17 godina , i još se nisam riješio bubuljica.Kako svi kažu pročiće te još te drži,ali me ne prolazi.Svi moji drugovi su prevazišli to,ali ja još ne. hoće li mi iko pomoći šta da radim,ili koje da kreme koristim,jer me užasno iritiraju. Pozdrav Svima ! (:
choco77

#2 Re: Pomoć : Kako se riješiti bubuljica.

Post by choco77 »

Pokušaj sa proizvodima marke Clearasil, nabrojat ću ih za komlpetan dnevni tretman: Clearasil Rapid Action Treatment Cream - Tinted (1 oz 28 gr), Clearasil 2.jpg ( Clearasil Stayclear, Adult Acne Treatment Cream, Adult Tinted 1 oz 28 gr), Clearasil Overnight Cream, Clearasil Daily Cream, Clearasil StayClear Oil Free Gel Wash, Clearasil Stayclear 3-in- Cleanser Sensitive.
Kod nas ih nema, moj poznanik ih nabavlja iz Kanade a inače su američki proizvodi. Sto posto su djelotvorni. Prije nego je počeo sa upotrebom ovih proizvoda,sa užasnim bubuljicama, koristio je mnoge kreme iz apoteke (A-derma, Vichy,...), kapi od homeopate, išao tri mjeseca [quote][/quote]na tretmane u Instant beauty na Čengić Vili (došlo ga više od hiljadu KM), dva puta sedmično imao tretmane kod doktorice Naime Arslanagić na Koševskom brdu (jedan tretman 150-250 KM),...bubuljice na licu pa čak i leđima, ostale. Malo se smire, pa opet buknu. Skoro da je dobio kompleks i počeo se povlačiti u sebe. Na sreću, neko mu je preporučio liniju proizvoda Clearasil (onu bez alkohola koja je navedena) i sa cca 200 KM koliko ga dođe pošiljka sa poštarinom i carinom, a traje dva-tri mjeseca on je riješio svoj problem.
Post Reply