Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel ima neko da mjenja cirokija uz doplatu. imam golfa ko nov 86 godina. nije puno presao.
OnT
ako meni majstor kaze da je nesto 100km ja mogu a i ne moram pristati na to. predpostavljam da i ostali imaju tu sposobnost rasudjivanja.
inace su svi majstori supci i treba im svima oduzeti Halat sve dok ne pocMu da rade Halal (besplatno). Ha ja
Koprcas se u glupostima, govorim sta je cherokee za amerikance... Obicno narodno auto i nikakvo mudro slovo, poredim status auta, cuj ima li reduktor hahah. E ne vjerujem...
Pa o tome se prica, klepanje po usima je kada nekome uvalis nesto jer je neinformisan, naravno da nece klepiti po usima covjeka koji zna ali nece mu ni nabaviti za realnu cijenu npr jer ima levate da klepa po usima. To ne podrzavam.
Nema poente raspravljati se s tobom, samo ti uzivaj.
kad smo vec kod gluposti -poredis dva auta koja se nisu srela u putu...naravno da nema poente kad sam ti sve rekao ....sta se imas dalje raspravljati ,uzivaj i ti i iduci put bolje citaj sta pisem
ma nek si ti znao, pa mi je odmah lakse....ima mene svuda,vozim se svaki dan .ko zivi u nadi umire u zabludi,nemam reduktor bacio sam ga jer mi ne treba.moj je na terenu po asfaltu ,ima drugu zadacu da vuce prikolicu i trkaci auto.