Pomoć, hitno je!
Moderator: anex
-
leechild
#1 Pomoć, hitno je!
Forumaši pomozite, hitno mi je potreban odgovor ako neko zna.
Naime žena mi je danas predala na konkurs u Astri i Borovu i odmah su je isti dan nazvali da sutra dođe na razgovor. ona inače radi u jednom butiku, ali nije niti prijavljena, niti osigurana, već je to na crno što bi se reklo. Razgovor za posao je u 15:30, a njeno radno vrijeme je do 17:00 i nema šanse da će je gazdarica pustiti.
E sada, ima li neko iskustva sa poslom u Astri i Borovu i koliko se isplati otići na razgovor za posao i riskirati da će dobiti otkaz na ovom vamo poslu?
inače plata joj je minimalna i ne postoje indicije da će biti prijavljena u skorje vrijeme.
Hvala svima!
Naime žena mi je danas predala na konkurs u Astri i Borovu i odmah su je isti dan nazvali da sutra dođe na razgovor. ona inače radi u jednom butiku, ali nije niti prijavljena, niti osigurana, već je to na crno što bi se reklo. Razgovor za posao je u 15:30, a njeno radno vrijeme je do 17:00 i nema šanse da će je gazdarica pustiti.
E sada, ima li neko iskustva sa poslom u Astri i Borovu i koliko se isplati otići na razgovor za posao i riskirati da će dobiti otkaz na ovom vamo poslu?
inače plata joj je minimalna i ne postoje indicije da će biti prijavljena u skorje vrijeme.
Hvala svima!
- ranger
#2 Re: Pomoć, hitno je!
pa mislim da tesko da joj moze biti gore u Astri.
- vješalica
#3 Re: Pomoć, hitno je!
Nek zamoli kuju da je pusti
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4 Re: Pomoć, hitno je!
I kako prodje...mahala press
?
- vjesticanametli
#5 Re: Pomoć, hitno je!
I meni je hitno..... kad ide u subotu voz i sa za mostar i kad se vraca.... u subotu... moram li kupit kartu il moze ko prije par godina kondukteru petak i cao..... isla bi sa sinom da vidi konacno nas voz hahahahahah ...hvala
- esmasaric
#6 Re: Pomoć, hitno je!
Kako je prošlo? 
- vjesticanametli
#8 Re: Pomoć, hitno je!
- Kaligrafija
#9 Re: Pomoć, hitno je!
Ostarismo cekajuci vozove...hahahahavjesticanametli wrote:nit ode ona razgovor niti cu ja u MO jer voz ne vozi
![]()
- vjesticanametli
#10 Re: Pomoć, hitno je!
kazu cekanje se isplati .... ko ceka crkne cekajuciKaligrafija wrote:Ostarismo cekajuci vozove...hahahahavjesticanametli wrote:nit ode ona razgovor niti cu ja u MO jer voz ne vozi
![]()
![]()
![]()
- jazzer
#11 Re: Pomoć, hitno je!
Ne vodi malca u nase vozove jer ulazak u voz BH zeljeznica jeste putovanje, ali kroz vrijemevjesticanametli wrote:I meni je hitno..... kad ide u subotu voz i sa za mostar i kad se vraca.... u subotu... moram li kupit kartu il moze ko prije par godina kondukteru petak i cao..... isla bi sa sinom da vidi konacno nas voz hahahahahah ...hvala
Nakon boravka u njemu mislice malac da ima 40 godina
- Kaligrafija
#12 Re: Pomoć, hitno je!
Dok je photoshopa bice i nas...hahahahahavjesticanametli wrote:kazu cekanje se isplati .... ko ceka crkne cekajuciKaligrafija wrote:Ostarismo cekajuci vozove...hahahahavjesticanametli wrote:nit ode ona razgovor niti cu ja u MO jer voz ne vozi
![]()
![]()
![]()
![]()
- vjesticanametli
#13 Re: Pomoć, hitno je!
kaligrafijo tako je hahahhaha
e jazzer sto smo se ismijali tvom komentaru.... def. si u pravu
ali eto zeljela sam da vidi on i to.... drugi put cemo... valjda vrate prugu na mjesto a ne kao vodovod da posade drvo nakon radova na sred ulice
e jazzer sto smo se ismijali tvom komentaru.... def. si u pravu
- Ajatolah_
#14 Re: Pomoć, hitno je!
Ja sam čuo da je taj što ide prema Mostaru u OK stanju... Ubjedljivo najgori voz za koji ja znam je lokalni Zenica - Sarajevo i obratno (brzi voz na toj istoj relaciji je već puno bolji).vjesticanametli wrote:kaligrafijo tako je hahahhaha![]()
e jazzer sto smo se ismijali tvom komentaru.... def. si u pravuali eto zeljela sam da vidi on i to.... drugi put cemo... valjda vrate prugu na mjesto a ne kao vodovod da posade drvo nakon radova na sred ulice
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15 Re: Pomoć, hitno je!
sjetite se onog topika nece da me zeni jer radim u butiku a on na drzavnoj sisi