Pomoc- firma

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Anes90

#1 Pomoc- firma

Post by Anes90 »

Pozdrav ,htio bih da otvorim sebi nesto ,el radionu pa me zanima da li je moguce dobiti kakav poticaj od biroa ??
mayab

#2 Re: Pomoc- firma

Post by mayab »

U ponedeljak na biro i pitaj!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Dozer

#3 Re: Pomoc- firma

Post by Dozer »

Administracija, nemojte ovo shvatiti kao reklamu jer se radi o info portalu za ove namjene.

Pokretacu teme - finbiz.ba
sema911

#4 Re: Pomoc- firma

Post by sema911 »

na birou da dobije neke pare moras bar pola dat tim ljudovima sa biroa prije par god drug je izganjao to sa biro stim da je prijavio sebe i suprugu dobili su oko 20kkm stim na kafe je odislo minimum cenera tri god se nemoze vratit na biro, jes da on sada radi ko veliki da ga je to poguralo al te kafe.,., imas na biro na skenderiji jel tu glavni i u sluznbenim novinama znaju objavit koje profesije ce pogurat ovaj moj je otvorio i nesto oko auta,.,
i ako skupis sve papire plan prostor gledajte da je vas sve zavisi koliko budete davali na kafuu
Anes90

#5 Re: Pomoc- firma

Post by Anes90 »

Mene zanima ovaj program ono sto samofinaciraju sa 7.500 KM ... to bi mi taman pasalo ... ali raspitao sam se i kaze mi zena kao nemam ja pojma, opcina daje neki poticaj ...

Pa kontam sad , da otvorim nesto kao elektro servis na terenu ... jebes mu mater al ponovo mi treba poticaj da kupim materijal ...

jooj
Post Reply