Ja evo već četiri godine na istoj i to na orginalnoj koja je vjerovatno od ugradnje jer sam uzeo auto sa tom elektronikomdrndalo wrote:Pricas o elektronici paljenja ? Meni su sve odlazile nakon 14 mjeseci, jer je garancija 12...
Drug elektricar mi promijenio i stavio Fiatovu, evo vec 6-7 godina ista...
Pomoc - FELICIA ... ?!?!?!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- O'zone
- Globalni moderator
#51 Re: Pomoc - FELICIA ... ?!?!?!
-
mefistofilis
#52 Re: Pomoc - FELICIA ... ?!?!?!
ma kaze mi ovaj majstor da je kineska manja od ove druge... i da brzo odlazi a samo 20 KM jeftinija pa mi je covjek hoteci da mi izade u susret stavio neku zamjensku ali jbg.O'zone wrote:mefistofilis wrote:vadim temu iz mrtvih![]()
zna li iko imal' se magnetna ploca kupiti igdje osim u interautu... evo vec mjesec i po cekam na taj dio a vozio na zamjenski do danas. nece ni da upali pa da se ugasi ko sto se do sada desavalozmaci nista nula bodova. a par zadnjih dana mi se gasilo u voznji, da ne duljim - isti simptomi kao kod svih sretnika sto voze feliciu.
oni u interautu imaju neku kinesku koja je 50 KM i majstor mi rece da ne kupujem tu vec da cekam svabsku koja je 70 KM a meni dozlogrdilo
JBg-a ne znamJa sve uzimam kod njih. Ja sam uzeo jednu od 70 KM kad sam mislio da me moja zeza. Orginalna na škodi je crne boje ova koju sam ja uzeo je boje mesinga postavio je ali auto radilo isto kao sa starom tako da sam vratio staru a nova mi još uvijek stoji u autu.
Mislim da tu nema neke razlike u elektronskim pločama.
ne da se usranom do potoka
Edit: danas sam izgleda odlucio da mjenjam auto
- O'zone
- Globalni moderator
#53 Re: Pomoc - FELICIA ... ?!?!?!
I ja sam to odlučio ima tri već godinemefistofilis wrote:ma kaze mi ovaj majstor da je kineska manja od ove druge... i da brzo odlazi a samo 20 KM jeftinija pa mi je covjek hoteci da mi izade u susret stavio neku zamjensku ali jbg.O'zone wrote:mefistofilis wrote:vadim temu iz mrtvih![]()
zna li iko imal' se magnetna ploca kupiti igdje osim u interautu... evo vec mjesec i po cekam na taj dio a vozio na zamjenski do danas. nece ni da upali pa da se ugasi ko sto se do sada desavalozmaci nista nula bodova. a par zadnjih dana mi se gasilo u voznji, da ne duljim - isti simptomi kao kod svih sretnika sto voze feliciu.
oni u interautu imaju neku kinesku koja je 50 KM i majstor mi rece da ne kupujem tu vec da cekam svabsku koja je 70 KM a meni dozlogrdilo
JBg-a ne znamJa sve uzimam kod njih. Ja sam uzeo jednu od 70 KM kad sam mislio da me moja zeza. Orginalna na škodi je crne boje ova koju sam ja uzeo je boje mesinga postavio je ali auto radilo isto kao sa starom tako da sam vratio staru a nova mi još uvijek stoji u autu.
Mislim da tu nema neke razlike u elektronskim pločama.
ne da se usranom do potoka
Edit: danas sam izgleda odlucio da mjenjam auto
-
mefistofilis
#54 Re: Pomoc - FELICIA ... ?!?!?!
kupio ja jutros kinesku.
javim se ovdje kad me opet ostavi na cesti
edit: i kaze covjek da im treba dovesti jos jednu zicu za mase jer valjda zbog nedostatka iste i crkavaju pa eto... ako vam nije mrsko - masirajte
javim se ovdje kad me opet ostavi na cesti
edit: i kaze covjek da im treba dovesti jos jednu zicu za mase jer valjda zbog nedostatka iste i crkavaju pa eto... ako vam nije mrsko - masirajte