Pomoć-End program, please!!!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#1 Pomoć-End program, please!!!

Post by suad-sarajevo »

Narode. Pri svakom gašenju računara, na ekranu mi se pokazuje slijedeće End program net broadcast Event window 1....i još neki brojevi,iako su mi svi programi pogašeni prethodno pa molim za pomoć. Unaprijed hvala.
Anka

Post by Anka »

Pre dve godine mi je kompjuter iznenada poludeo, nakon paljenja su se pojavljivali neki prozori,i stalno sam morala da ih zatvaram a nisam imala pojma o čemu se radi, niti koji su to programi. I onda sam išla na ono Start-Run pa otkucaš ovo: msconfig i otvori ti se jedan prozor, pronađeš to što te zeza (pogledaj u delu Sturtup) i deštikliraš ga. Očigledno ti se neki program sam od sebe aktivirao, a ako ga imaš instaliranog, deinstaliraj ga.
Eto, toliko od mene, ja sam amater ali za to msconfig mi je rekao jedan profesionalac i od tada sam nekoliko puta to koristila da zatvorim te dosadne prozore tj programe.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

Post by Romeo 80 »

Dobro reče Anka! Samo pogledaj ti prijatelju pored toga da ti kakav virus nije uletio! Skeniraj sistem antivirusnim programom za svaki slučaj! Ipak, najvjerovatnije je ono što je Anka rekla ranije.
Shoshana

Post by Shoshana »

Ukucaj u google "net broadcast event window" pa citaj. Ima do mile volje, ocito nisi jedini kome se dogadja..
Post Reply