Znate li vi nekoga ko prodaje te cetice ili elektricara koji bi mi mogao pomoci! Hvalaaaaa
Pomoć!! Elektromotor servo pumpe :(
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kgorank
#1 Pomoć!! Elektromotor servo pumpe :(
Ljudiiiiiiii pomazitee
Imam Ford Fiestu 1.8 TDi 2001, i istrosile su mi se cetkice elektromotora servo pumpe! Stavljene su neke druge, tako da sad servo radi sa 50 % snage, dok sam ja u potrazi za "orginalnim" tj. odgovarajucim grafitnim cetkicama... Trazio sam kod par autoelektričara ali nista, uputili su me na firmu u Hrasnom "Wrigg GIl" koji nabavljanju te četkice , ali oni moraju poručiti i tek za nekih 20-30 dana bi stigle, sto je meni dugo za cekati!
Znate li vi nekoga ko prodaje te cetice ili elektricara koji bi mi mogao pomoci! Hvalaaaaa
-
kgorank
#2 Re: Pomoć!! Elektromotor servo pumpe :(
NIjeeee valjdaaa da niko ne zna 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#3 Re: Pomoć!! Elektromotor servo pumpe :(
Prijatelju, ovi forumasi ocigledno imaju drugog posla!kgorank wrote:NIjeeee valjdaaa da niko ne zna
-
asafinho
#4 Re: Pomoć!! Elektromotor servo pumpe :(
buraz rado bi ti pomogo da znam al ne znam
a inace ovi forumasi samo znaju kenjat i presipat iz supljeg u prazno nista konkretno,ponekad se desi nesto konkretno,pogledaj auto moto forume vidi ima li fordov forum il tak nesh